TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 28 de novembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

La vaca flaca

i després...13:00 "Hora extra"

PLAY
Hora inicial
12:00

Hora final
13:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El mural es plasmarà a la paret del mur que hi ha al carrer Carmelites Velles.

Publicitat

Cultura » Arts Plàstiques    + d'aquest tema Via Pública » Mobilitat    + d'aquest tema
19/11/2020

Banyoles engega un concurs de pintura mural amb la bicicleta com a temàtica central

Arxius d'audio:

 
  •  19/11/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La proposta vol fomentar l’ús d’aquest mitjà de transport, la creació artística i la millora de la imatge de diversos espais públics.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha convocat la primera edició d’un concurs de pintura mural que tindrà la bicicleta com a temàtica central. Hi poden participar artistes amateurs i professionals que resideixin a Banyoles o al Pla de l’Estany, individualment o en grups de màxim tres persones. Podran fer servir la tècnica i l’estil que vulguin, amb l’únic requisit que siguin propostes inèdites i que destaquin els valors positius de l’ús de la bicicleta.

 

La proposta escollida es plasmarà a la paret del mur que hi ha al carrer Carmelites Velles a la cantonada amb el Doctor Hysern. L’objectiu, segons ha destacat el regidor de Mobilitat i Via Pública, Lluís Costabella, és promoure la mobilitat amb bicicleta al centre de la ciutat.

 

Proposta anual dins la Setmana de la Mobilitat

 

La proposta s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i la intenció és que cada any es pinti un mural en una zona diferent de la ciutat. A banda de promoure la mobilitat sostenible, la proposta també vol atraure artistes plàstics de la zona, promovent la seva tasca i fomentant la creació artística.

 

Els artistes participants hauran de presentar la seva proposta en paper de format A2 a l’Ajuntament abans del dia 20 de desembre al migdia. Les bases del concurs es poden consultar a la web de l’Ajuntament (www.banyoles.cat). Un jurat especialitzat valorarà els diferents treballs i n’escollirà un basant-se en diferents criteris com la representació dels valors de la bicicleta, la qualitat artística, l’originalitat i l’adequació a les característiques del mur on s’haurà de dibuixar. El guanyador es donarà a conèixer el 23 de desembre i s’emportarà un premi en metàl·lic de 500 euros.

 

El mural es presentarà públicament el 28 de gener de 2021, Dia Mundial per la Reducció de les Emisions de CO2.

TAGS: mural, mobilitat

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Diumenges de 10:00 a 11:00