TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 28 de novembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

El baixant de plaça

i després...12:00 "La vaca flaca"/ properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY
Hora inicial
11:00

Hora final
12:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El trasllat a Can Jan de la Farrès és temporal, a l'espera d'un procés participatiu.

Publicitat

Govern Local » Govern local    + d'aquest tema
29/10/2020

L’Ajuntament de Fontcoberta es trasllada provisionalment a Can Jan de la Farrès

Arxius d'audio:

 
  •  29/10/2020

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

L’edifici municipal actual és antic i té una distribució que no permet esponjar. La decisió s’ha pres per la seguretat dels treballadors del consistori i dels usuaris.

 

Can Jan de la Farrès acollirà de manera provisional l’Ajuntament de Fontcoberta per tal de complir amb les mesures de prevenció de la Covid-19. L’edifici municipal actual és petit i poc funcional, i sovint se supera la capacitat recomanada pel PROCICAT. Per tal de protegir el personal administratiu i els usuaris de l’Ajuntament, s’ha decidit traslladar-lo al nucli de Melianta.

 

Un cop finalitzades les mínimes obres que calen per adaptar Can Jan, els serveis municipals s’hi traslladaran fins que la situació millori. L’alcalde del municipi, Joan Estarriola, ha explicat que les instal·lacions de l’Ajuntament es van fer quan el municipi tenia 600 habitants i ara ja en te 1.500. Estarriola detalla que per la distribució de l’espai és difícil d’esponjar i per això es volen traslladar provisionalment a Can Jan, que ja acull els plens municipals.

 

Procés participatiu, més endavant

 

El trasllat a Can Jan de la Farrès és temporal, a l’espera que l’Ajuntament pugui fer el procés participatiu per decidir quin ha de ser el futur de l’edifici consistorial. La consulta s’havia de fer a principis d’any però es va haver de posposar per l’esclat de la pandèmia. Que l’Ajuntament s’estableixi definitivament a Can Jan és una de les opcions que hi ha sobre la taula, però també adaptar l’edifici actual o construir-ne un de nou a Melianta. Estarriola considera que Can Jan de la Farrès està infrautilitzat i ja disposa de tots els serveis.

 

Trasllat el mes de novembre

 

El trasllat a Can Jan de la Farrès es farà a principis de novembre, amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.

TAGS: Fontcoberta, jan

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)