TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 20 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Sumem creu que la mesura milloraria la seguretat de vianants i ciclistes.

Publicitat

Mobilitat » Mobilitat    + d'aquest tema
17/08/2020

Sumem Banyoles proposa destinar un dels sentits de circulació de la carretera de l’Estany a bicicletes

Arxius d'audio:

 
  •  17/08/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Amb aquesta mesura, pensada per caps de setmana i festius, la formació considera que s’ampliaria notablement l’espai per a vianants i ciclistes, millorant la mobilitat i seguretat a la zona en dies de molta afluència.

 

Sumem Banyoles ha tornat a posar sobre la taula la possibilitat de convertir el sentit nord de la carretera GIV-5248 en un carril exclusiu per a bicicletes. La formació proposa fer-ho mitjançant una infraestructura de senyalització i abalisament desmuntable, al tram de la carretera de l’Estany entre l’església de Santa Maria i el camí de Cal Ferrer.

 

El portaveu de Sumem Banyoles Non Casadevall assegura que la mesura pretén millorar la circulació i la seguretat de vianants, ciclistes i vehicles de motor en moments de gran afluència de persones, com passa els caps de setmana i festius.

 

La proposta de Sumem neix del fet que l'amplada del carril de grava, construït l'any 2014, no permet la circulació segura de vianants i ciclistes alhora quan hi ha una gran quantitat d'usuaris. La formació considera que “calen canvis per a millorar la mobilitat de la comarca si volem que bategui i atregui visitants”. Fruit d’aquestes reflexions i de l’aposta de comarca que es vol fer des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, han tornat a presentar aquesta proposta de carril bici els caps de setmana i dies festius.

 

Pel que fa a l’afectació dels veïns, Sumem Banyoles creu que la proposta no suposa gaires inconvenients. Tot i això, prèviament a la implementació, proposen realitzar reunions amb els veïns i veïnes afectats per saber-ne l’opinió i acordar les millors solucions per a tothom.

TAGS: Sumem, bici

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)