TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 20 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
“Mots de calç i sal” és la memòria d’una exposició inèdita.

Publicitat

Cultura » Arts Plàstiques    + d'aquest tema
14/08/2020

L’artista banyolí Jaume Geli ha publicat unes memòries del projecte “Refer. Fer. Desfer”

Arxius d'audio:

 
  •  14/08/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

També ha posat a la venda el text “Molts de calç i sal” sobre el procés de creació d’una exposició homònima que encara s’ha d’estrenar.

 

El projecte ‘Refer. Fer i desfer’, de l’artista banyolí Jaume Geli, va tenir com a punt central l’antiga ermita del puig de Sant Martirià, que es va intervenir el setembre de l’any 2018 amb la instal·lació d’uns arcs metàl·lics simulant les voltes del que havia estat aquest edifici ubicat en un lloc estratègic de la ciutat. Ara Geli ha explicat el projecte en unes memòries autoeditades, “Refer. Fer. Desfer: Memòria d'un projecte de reconstrucció popular” que ha posat a la venda aquest cap de setmana.Aquesta, però, no és l’única publicació de l’artista: aquesta setmana també ha posat a la venda “Mots de calç i sal”, la memòria d’una exposició que de moment encara és inèdita. Geli explica que “Mots de calç i sal” és un dietari d’un treball artístic en què explora les capacitats plàstiques de la poesia. La producció artística comença en el seu paisatge, on troba i recull alguns dels materials que modifica, on busca i extreu part de les idees que formalitzarà en les seves obres: instal·lacions, intervencions en l'entorn, escultures, pintures, dibuixos... poesia. En aquesta segona obra els textos van acompanyats de fotografies de Sergi Batlle.


Tots dues obres es poden adquirir per internet a un preu de 24 euros en el cas de “Refer. Fer. Desfer: Memòria d'un projecte de reconstrucció popular” i 14 euros “Mots de calç i sal”.

TAGS: Jaume, Geli

 

 

Programes

Programes que queden per emetre