TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 20 de setembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Un gestor de COVID en acció al CAP de Roses.

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
07/08/2020

El CAP de Banyoles incorpora dos gestors COVID-19 per fer el seguiment de contactes

Arxius d'audio:

 
  •  07/08/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Paral·lelament, el Departament de Salut forma personal propi per tal que, en un futur, puguin fer les tasques dels gestors. 

 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha destinat dos gestors COVID al CAP de Banyoles. El gestor COVID és una figura sanitària ideada per aquesta pandèmia. La funció principal que compleix és la de posar-se en contacte amb casos sospitosos de coronavirus i indicar-los el procediment que han de seguir, així com també rastrejar i identificar els contactes que ha tingut en els darrers dies. 

 

Els gestors COVID contractats han rebut una formació específica sobre la morfologia vírica del Covid-19, així com també sobre les eines i equips de protecció i higiene per evitar-ne la transmissió. A més, en tractar amb contactes de pacients, han rebut una instrucció especial en protecció i gestió de dades. 

 

Paral·lelament, el Departament de Salut ha empès la formació d’una cinquantena de professinals d’atenció al públic de la demarcació de Girona. L’objectiu d’aquesta acció és que, en un futur, puguin afegir-se a les tasques de seguiment dels contactes dels casos sospitosos. 

 

72 gestors a la Regió Sanitària de Girona

 

La Regió Sanitària de Girona ha distribuït 72 gestors COVID arreu de les comarques, però ha prioritzat els centres d’atenció de les zones més tensionades. Així, se n’han destinat més als municipis de la Costa Brava, on hi ha hagut un increment més notable de població. Tanmateix, en cas de necessitat, els gestors de l’àrea de Girona tenen mobilitat dins la mateixa regió, de manera que podrien canviar de CAP si fos necessari.

TAGS: CAP, Covid

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)