TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
S'ha acordat una rebaixa del 15% a les quotes de les famílies durant juny i juliol.

Publicitat

Educació » Escola Bressol    + d'aquest tema
29/05/2020

L’escola bressol La Balca reobrirà el 3 de juny per a famílies en què els dos progenitors treballen

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’horari serà de matí, i es rebaixarà un 15% les quotes de juny i juliol. La resta de centres educatius reobriran dilluns, amb caràcter excepcional per a determinats alumnes.

 

Atesa la decisió del govern espanyol, a proposta del govern de la Generalitat, que la regió sanitària de Girona entri a fase 2 a partir del dilluns 1 de juny, l’Ajuntament de Banyoles ha acordat reobrir el servei de l’escola bressol municipal La Balca a partir del dimecres 3 de juny.

 

La Balca oferirà el servei a les famílies en les quals els dos progenitors treballen sense possibilitats de flexibilització horària, amb un horari base de 9 del matí a 1 del migdia, com estableixen les indicacions rebudes per PROCICAT.

 

Davant d’aquestes restriccions, l’Ajuntament de Banyoles ha acordat una rebaixa del 15% a les quotes de les famílies durant els mesos de juny i juliol. A l’agost, no s’oferirà servei de casal d’estiu.

 

Precisament, aquest divendres finalitza el període de preinscripcions per al curs 2020-2021 a l’escola bressol municipal. Les famílies interessades trobaran més informació al bloc del servei d’Educació a educació.banyoles.cat.

 

Formació per a professionals

 

Coincidint amb la reobertura del servei, també per a les escoles bressol privades, el Servei d’Educació de l’Ajuntament ha ofert avui una formació en línia adreçada a professionals de les escoles bressol de Banyoles i comarca, amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària Banyoles i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF).

 

En la formació, que ha comptat amb la participació de 32 professionals, el Centre d’Atenció Primària ha parlat sobre mesures d’higiene i prevenció de cara a l’obertura de serveis adreçats a la petita infància i la família, mentre que el SOAF s’ha centrat en l’acompanyament emocional als infants i famílies en la situació actual.

 

Reobertura de centres amb caràcter excepcional

 

També a partir de dilluns vinent, i seguint les directrius marcades pel Departament d’Educació, els centres educatius de Banyoles posaran en funcionament els seus plans d’obertura, amb caràcter excepcional, de priorització d’infants i de determinades activitats.

 

L’assistència al centre serà voluntària i orientada a famílies en què els dos progenitors treballen i necessiten conciliar la vida laboral i familiar, situació que s’haurà d’acreditar documentalment amb una declaració responsable.

 

El Pla d’Obertura dels centres presenta diverses mesures de protecció i higiene aprovades pel PROCICAT, que comporta reorganització d’espais i recursos humans, així com una reducció en la ràtio d’infants en un mateix espai. A ESO, serà de 15 alumnes; a primària, 13 i a l’escola bressol, de 5.

TAGS: Balca, desescalada

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Segon dissabte de mes

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00

Últim dilluns de mes