TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Des de primera hora hi ha hagut força afluència d'esportistes federats.

Publicitat

Esports » CNB    + d'aquest tema
18/05/2020

El CNB obre l’accés a l’Estany i als espais a l’aire lliure als esportistes federats de les seccions

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Des de primera hora hi ha hagut força afluència, sobretot a la Via Brava, enmig d’estrictes mesures de seguretat.

 

Coincidint amb l’entrada en vigor de la fase 1 de desconfinament, el Club Natació Banyoles ha posat en marxa les mesures d’inici d’activitat. De moment, només es poden utilitzar les aigües de l’Estany i l’espai a l’aire lliure de les instal·lacions. Els únics que poden accedir al Club són els esportistes federats, a partir de 14 anys, de les següents seccions del CNB: rem, piragüisme, atletisme, natació i triatló i resideixin a la regió sanitària de Girona.

 

L’edifici no s’obrirà l’edifici en cap cas per accedir als vestidors o altres espais. Tan sols es permet l’accés controlat als hangars de rem i piragüisme per agafar i tornar material.

 

Mesures de seguretat, horaris programats i temps màxim d’estada

 

S’ha establert l’horari de dilluns a divendres de 6.00 h a 14.00 h del matí i a les tardes de 16.00 h a 20.00 h. També dissabtes i diumenges de 8.00 h a 12.00 h. Les entrades es programen cada 15 minuts i només es permet la presència de dues persones per cada àmbit d’entrenament.

 

La pràctica de l’esport serà individual i l’estada màxima al recinte per a cada persona serà d’una hora i quart. La normativa inclou la presa de temperatura, anar amb mascareta i la roba d’esport des de casa i, en el cas dels hangars, complir el protocol de neteja.

 

Les seccions són les que organitzaran els entrenaments i els accessos dels esportistes federats, inclosos dels veterans i màsters. S’ha organitzat per categories i horaris, i els esportistes sèniors s’han de coordinar amb els responsables de la secció, no poden accedir lliurement sense cita prèvia. Disposar de la llicència esportiva en vigor és totalment necessari en aquesta fase.

 

Il·lusió i tranquil·litat el primer dia

 

L’entrenador de la secció de natació del Club, Jordi Toca, ha fet balanç del primer dia d’activitat assegurant que han viscut el retorn “amb molt il·lusió de retrobar-se entre els treballadors del club i membres de la secció” i “molta tranquil·litat perquè tothom ha actuat amb molta naturalitat malgrat les circumstàncies”. Toca ha detallat que s’han seguit en tot moment les mesures de seguretat i el protocol establert.

 

La Via Brava, per a socis federats

 

Pel que fa al carril de natació l’Estany, la Via Brava, s’hi ha d’accedir per les instal·lacions den CNB i deixar les pertinences recollides a una bossa. Tot i que hi ha molta demanda d’esportistes i socis, en aquesta fase només es permetrà accedir-hi als esportistes federats que siguin socis del Club.

 

L’entrada de socis no federats a les instal·lacions del Club es plantejarà més endavant, quan la normativa de cada fase de desconfinament ho permeti.

TAGS: Club, desconfinament

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Dijous de 22h a 23h