TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Els monitors de Triops pengen exercicis dirigits per seguir en línia.

Publicitat

Esports    + d'aquest tema Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
27/03/2020

El gimnàs Triops de Banyoles adapta les classes a través de les xarxes socials

Arxius d'audio:

 
  •  27/03/2020

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els monitors pengen exercicis dirigits per poder seguir fent esport i salut en temps de confinament.

 

El gimnàs Triops de Banyoles, que compta amb prop d’un miler de socis i usuaris de les diferents escoles i seccions, ha hagut d’adaptar el seu funcionament a la crisi del coronavirus. Com la resta de centres esportius i d’oci ha hagut de tancar les portes al públic i l’equipament es mantindrà tancat mentre estigui actiu l’estat d’alarma.

 

Per mantenir el servei, els responsables del gimnàs han adaptat les classes a través de les xarxes socials. S’han activat canals a Youtube, Facebook i Instagram on es programen emissions en directe que també més endavant es poden recuperar. Els vídeos van dirigits principalment als usuaris de les diferents activitats dirigides, que inclouen ioga, pilates, zumba, spinning, boxa funcional i altres modalitats; però alguns vídeos també estan disponibles per tothom a les xarxes.

 

El coordinador de la secció d’esquaix, Àlex Luque, ha detallat que la mesura pretén donar visibilitat telemàtica al gimnàs i també oferir la possibilitat de poder seguir fent esport i salut en temps de confinament.

 

El gimnàs també estudia com compensar les quotes que han pagat els socis i usuaris, i a partir de l’abril es faran modificacions.

 

Esquaix

 

Pel que fa específicament a l’esquaix, la competició també s’ha frenat en sec anul·lant les proves previstes des de mitjans de mes. Els responsables de la secció, amb més d’una cinquantena de membres, expliquen que cal mantenir la forma física.

 

A través de correu electrònic i WhatsApp s’envia material i vídeos per potenciar l’activitat física, mantenir la pràctica de l’esquaix i també tenir informació nutricional per una bona alimentació. Per Àlex Luque, però, la prioritat és afrontar el repte psicològic del confinament i assegura que l’esport és una bona eina.

TAGS: Triops, coronavirus

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Diumenges de 10:00 a 11:00