TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Ràdio

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
(F:ACN)

Publicitat

Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema Societat » Serveis Socials    + d'aquest tema
23/03/2020

Uns 600 infants i joves del Pla de l’Estany rebran les targetes moneder que garanteixen els ajuts de menjador

Arxius d'audio:

 
  •  23/03/2020

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El Consell Comarcal les distribuirà amb la col·laboració dels ajuntaments per fer-les arribar a totes les famílies beneficiàries abans de dimecres.

 

El Consell Comarcal ja disposa de les targetes moneder pels infants beneficiaris de les beques menjador. Al Pla de l’Estany se’n beneficiaran 609 infants i joves, la majoria dels quals de Banyoles però també d'altres municipis, que tindran l’import dels àpats garantit encara que les escoles estiguin tancades. Cada targeta està carregada amb 40 euros, per tant l'ajut al conjunt de la comarca ascendeix a 24.360 euros. Si s'allarga el confinament, les targetes es tornaran a carregar automàticament. 

 

A través d’un acord amb La Caixa, els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies han habilitat 140.000 targetes moneder pels infants usuaris del servei de menjador de les escoles, i 20.000 targetes més pels menors que utilitzen el menjador als serveis d’intervenció socioeducativa.

 

Circuit de distribució a les famílies

 

Des del Consel Comarcal s’ha establert un circuit de distribució mitjançant la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca, per tal de fer-les arribar als domicilis familiars dels menors, que les rebran entre aquest dilluns i dimecres. El president del Consell Comarcal, Francesc Castañer, ha explicat que s'han fet servir les dades corresponents a la inscripció feta a principis de curs, i demana a les famílies que els pertoqui aquest ajut i que hagin canviat d'adreça que es posin en contacte amb l'ens per poder gestionar-ne l'entrega. També ha detallat que les targetes s'han demanat a partir dels criteris de les beques menjador, amb un filtratge per part de l'àrea de Benestar Social. 

 

Per a més informació es pot contactar amb l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal (benestarsocial@plaestany.cat, 972580388) o amb l’àrea d’Ensenyament (ensenyament@plaestany.cat, 972 57 35 50).

TAGS: targetes, moneder, menjador, coronavirus

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Segon dissabte de mes

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)