TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Societat    + d'aquest tema Societat » Sanitat, Salut    + d'aquest tema
20/03/2020

L’Institut Català de les Dones reforça el servei de la línia gratuïta contra les violències masclistes

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El servei 900 900 121 no altera el seu funcionament i està operatiu les 24 h del dia.

 

L’Institut Català de les Dones ha reforçat el servei 900 900 121 permanent d’atenció a dones en situació de violència per assegurar que no hi hagi cap dona desatesa malgrat el confinament. Es considera que aquesta nova situació pot ser un element estressant que faci augmentar la tensió de situacions que ja de per si són vulnerables.

 

365 dies l’any, 24 hores al dia

 

Per això es recorda que el servei d’atenció contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona cada dia de l’any, durant les 24 hores del dia. S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic, i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones com peticions d'informació de dones que viuen situacions de violència, sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d'assistència a la violència contra les dones, sol·licituds d'assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.

 

 

La línia 900 900 120 també actua en els casos d'activació del Servei d’intervenció en crisis greus en l’àmbit de la violència masclista, procedent de qualsevol Ajuntament i Consell Comarcal, amb el previ consentiment de la dona agredida o del seu entorn familiar.

 

Atenció professional en 124 llengües

 

El servei disposa de professionals, advocades i psicòlogues que poden contactar amb serveis d'emergència, si és necessari. Les persones que hi accedeixin poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l'anglès, el francès, l'alemany, l'italià, el rus, l'àrab, el romanès, el croat i el xinès.

TAGS: dona

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Diumenges de 10:00 a 11:00

Últim dilluns de mes