TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
S'han fet grups internivells entre alumnes de P3 a 6è.

Publicitat

Educació » Primària    + d'aquest tema
27/02/2020

El món del cinema omple l’escola L’Entorn de Porqueres en unes jornades que han implicat tota la comunitat

Arxius d'audio:

 
  •  27/02/2020

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

La temàtica es va escollir en un procés participatiu amb tots els alumnes, i des de dimarts s’han fet tallers i activitats que acabaran amb la projecció d’una pel·lícula elaborada pels mateixos infants.

 

L’escola L’Entorn de Porqueres ha celebrat des d’aquest dimarts quatre dies de Jornades Culturals amb el títol ‘Llums, càmera, acció!’. Fins demà divendres, es faran sessions i tallers de diferents tipus relacionats amb el cinema, que es tancaran a la tarda amb la projecció d’una pel·lícula elaborada pels mateixos alumnes.

 

La temàtica de les Jornades s’ha escollit a través d’un procés cooperatiu on han participat tots els alumnes del centre, que també van proposar diferents activitats relacionades amb aquest tema. El director de L’Entorn, Josep Galceran, ha destacat que es tracta d’un projecte global que vol treballar diferents conceptes de manera multidisciplinària i potenciar les competències relacionals dels alumnes, com el treball en equip i de forma cooperativa.

 

Activitats internivells i amb la implicació de tota la comunitat

 

Les activitats van arrencar dimarts amb una sortida al cinema amb els més de 400 alumnes del centre. Aquest dimecres i dijous s’han dut a terme diversos tallers sobre guionatge, gravació, preparació d’escenes o efectes de cinema, entre altres. Unes activitats que els alumnes han fet en grups formats per alumnes des de P3 a 6è, amb l’acompanyament de mestres barrejats dels diferents cicles. Tot plegat ha estat una moguda important pel centre, però el balanç final és molt positiu, amb la implicació de tota la comunitat educativa.

 

Les propostes acabaran aquest divendres a la tarda amb la projecció de la pel·lícula elaborada pels alumnes al llarg de les activitats, una proposta oberta també a pares i familiars que convertirà L’Entorn en un gran multicine.

TAGS: jornades, culturals, cinema, entorn, internivells

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Últim dilluns de mes