TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 04 d'abril del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’Ajuntament valora positivament el nou model, que ha aconseguit augmentar la recollida.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
24/02/2020

Camós vol ampliar la recollida porta a porta a uns 100 habitatges més i habilitar àrees tancades a la resta

Arxius d'audio:

 
  •  24/02/2020

 

Camós    + d'aquesta zona

 

L’Ajuntament valora positivament el nou model, que ha aconseguit augmentar la recollida selectiva per sobre el 50%, i vol ampliar-lo de cara a la nova concessió del Consell Comarcal.

 

L’Ajuntament de Camós ja té definit el model de recollida de cara a la nova concessió del Consell Comarcal, en fase de redacció. El municipi ja duu a terme la recollida porta a porta a uns 100 habitatges des del febrer de 2018, quan es va implementar el model a Porqueres, i ara vol ampliar-lo a uns 100 habitatges més. Pel que fa a la resta d’habitatges, ubicats en nuclis disseminats, es faran àrees tancades de residus.

 

L’alcalde, Josep Jordi, ha valorat molt positivament el funcionament del porta a porta als habitatges on ja s’ha implantat (35% de la població), passant del 32% de recollida selectiva al 53%.

 

Aquests bons resultats no són tan positius si mirem el sector de població on de moment no es fa porta a porta. Josep Jordi ha criticat l’incivisme d’alguns veïns que no reciclen correctament, i assegura que això fa que s’hagin de plantejar ampliar la recollida porta a porta a tot el municipi.

 

En aquests moments, el Consell Comarcal està redactant el nou model de recollida de residus al conjunt de la comarca, definint les necessitats tècniques que haurà de tenir la nova concessió atenent a les peticions dels 11 municipis. L’actual contracte acaba el novembre d’aquest any i l’objectiu és que el nou model estigui enllestit fins i tot abans.

TAGS: recollida, porta

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)