TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’escola és l’únic centre escolar de Vilademuls i acull infants de 12 pobles.

Publicitat

Educació » Equipaments    + d'aquest tema
13/01/2020

Acaben les obres d’ampliació de l’escola de Sant Esteve de Guialbes

Arxius d'audio:

 
  •  13/01/2020

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Els treballs, pressupostats en 398.000 euros, permeten disposar al centre de 200 metres quadrats més, amb tres aules noves, lavabos i més espais comuns.

Aquesta setmana han acabat oficialment les obres d’ampliació i redistribució de l’escola de Sant Esteve de Guialbes, al terme de Vilademuls. Els treballs, impulsats pel departament d'Educació, van començar al juliol i han consistit en la remodelació d’una part antiga on s’hi ha ubicat una nova aula i una biblioteca, que ja es van poder estrenar al setembre. Paral·lelament, també s’ha fet una nova ampliació a la banda oest de l’escola, d’uns 200 metres quadrats, que inclou dues aules d’infantil, lavabos i un despatx.

 

La directora del centre, Anna Gay, ha explicat que les obres suposen una gran millora per l’escola, ja que permeten esponjar els espais i treballar amb més comoditat.

 

L’ampliació de l’escola de Sant Esteve de Guialbes era una demanda de fa temps, agreujada pel creixement del nombre d’alumnes al centre els darrers anys. Fins ara, l’escola disposava de sis aules per a sis grups, amb un total de 97 alumnes. La manca d’espai dificultava el treball per projectes que s’hi desenvolupa.

 

Retirada d’un dipòsit d’aigua

 

Els treballs s’han complementat amb la retirada, per part de l'Ajuntament, d’un dipòsit d’aigua municipal que hi havia dins el recinte, cosa que ha permès compensar la pèrdua de pati que ha suposat l’ampliació.

 

L’escola de Sant Esteve de Guialbes és l’únic centre escolar de Vilademuls i acull infants dels 12 pobles que té el municipi. El centre, d’una sola planta, es va construir en època de la República i al llarg dels anys ha experimentat diversos canvis per adaptar-lo a les noves necessitats. L’última reforma abans de l’actual datava de l’any 2011.

TAGS: escola, guialbes

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00