TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 01 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Els consells de barri van començar el novembre i es tancaran la setmana que ve.

Publicitat

Participació Ciutadana » Participació ciutadana    + d'aquest tema
13/12/2019

Banyoles tanca una nova tongada de consells de barri, que es consoliden com a òrgans de participació

Arxius d'audio:

 
  •  13/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

La gestió de la via pública, la mobilitat o el medi ambient són les qüestions que més preocupen els veïns.

Banyoles ha celebrat durant aquests mesos de novembre i desembre una nova tongada de consells de barri, un òrgan consultiu per recollir les inquietuds i demandes dels veïns i exposar la feina de l’equip de govern. Actualment, la ciutat compta amb consells d’aquest tipus als barris de Sant Pere, Mas Palau, Can Puig, la Farga, Canaleta, la plaça de les Rodes i la Vila Olímpica.

 

La regidora de Participació, Clàudia Massó, n’ha fet una valoració molt positiva, destacant que és un model que s’ha consolidat els darrers anys. Assegura que en els últims consells ha augmentat la participació dels veïns, amb una mitjana de 70 assistents per sessió.

 

En aquesta primera ronda de consells després de l’inici del mandat, les reunions han servit per presentar els nous membres de l’equip de govern, així com les ordenances municipals aprovades per a l’any vinent. A més, s’han exposat noves millores de serveis com, per exemple, l’ampliació de la recollida de trastos vells, una demanda reiterada dels mateixos consells.

 

També s’han presentat les millores executades a cada barri o que s’estan desenvolupant, com la renovació del parc infantil de la Draga, al barri de la Vila Olímpica; o la nova pista de Canaleta. Unes millores que havien estat recollides en consells de barri anteriors.

 

Pel que fa a les demandes dels veïns i veïnes, Clàudia Massó detalla que la via pública, la mobilitat o el medi ambient són les qüestions que més preocupen.

 

La nova tongada de reunions entre l’Ajuntament i els veïns dels diferents barris de la ciutat va començar el mes de novembre i es tanca la setmana que ve al barri de la Farga.

TAGS: consells, barri

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Últim dilluns de mes

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)