TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 26 de gener del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El projecte també inclou la reforma del rec de Can Teixidor.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
05/12/2019

Banyoles presenta al PUOSC la millora del sanejament a un tram del carrer Llibertat i Cal General

Arxius d'audio:

 
  •  05/12/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

El projecte, que també inclou la reforma del rec de Can Teixidor, està pressupostat en 421.000 euros, i el consistori preveu optar a 250.000 euros de subvenció.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat un projecte amb diverses línies d'actuació al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), que la Generalitat ha recuperat aquest any. D’una banda, el consistori vol millorar el sanejament al tram del carrer Llibertat que va des del carrer de les Rotes fins a l’escola de la Vila.

 

Es tracta d’una xarxa antiga que no està desdoblada, i les obres han de permetre construir nous col·lectors per separar les aigües fecals i les pluvials.

 

L’alcalde, Miquel Noguer, ha explicat que és una millora pendent que s’ha d’anar fent a tot el carrer Llibertat i l’avinguda Països Catalans, i es començarà per aquest primer tram. L’objectiu és evitar les avingudes d’aigua que hi poden haver en aquesta via en dies de molta pluja, i també suposarà un estalvi pel que fa a la depuració de les aigües.

 

Reparació del rec de Can Teixidor

 

El projecte també inclou la millora del sanejament a Cal General, així com la reparació del tram del rec de Can Teixidor des de l’escola de la Draga fins a la Creu del Terme. Una actuació de manteniment de la llera d’aquest rec, resseguit per un passeig a peu molt utilitzat, amb l’objectiu d’evitar esllavissades.

 

En total, els dos projectes pugen a 470.000 euros, i l’Ajuntament de Banyoles aspira a obtenir la subvenció màxima del PUOSC, de 250.000 euros, en una o més anualitats. El consistori, que ha pressupostat el projecte per aquest 2020, es farà càrrec de la resta de l’import.

 

L’alcalde assegura que, tot i que és una quantitat petita per Banyoles, és una bona notícia que la Generalitat hagi recuperat el Pla Únic d’Obres i Serveis, que permetrà tirar endavant projectes necessaris als diferents municipis.

TAGS: PUOSC, sanejament, Teixidor

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 21:00 a 22:00 i divendres d'11:30 a 12:30 (reposició)

Diumenges de 10:00 a 11:00

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.