TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La presentació del servei ha comptat amb la participació d’una setantena d’empresaris.

Publicitat

Economia » Promoció Econòmica    + d'aquest tema
22/11/2019

Banyoles estrena un web amb un directori de les més de 400 empreses del Pla de l’Estany

Arxius d'audio:

 
  •  22/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

La iniciativa té com a objectiu promoure els polígons industrials de la ciutat i la comarca i forma part del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), en execució.

 

L’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i el suport del teixit empresarial, ha presentat aquest dimecres la nova pàgina web dels polígons industrials de la comarca. La infraestructura s’ha donat a conèixer en el marc d’una trobada amb empresaris que ha tingut lloc al Museu Darder de Banyoles.

 

A la nova pàgina web s’hi pot accedir a través de l’adreça www.banyoles.cat/poligonsplaestany. Entre altres, s’hi pot trobar un directori de les més de 400 empreses dels polígons industrials de Banyoles i comarca, la descripció de cada un d’ells, a més d’una borsa de treball o un apartat amb els programes i formacions que es desenvolupen.

 

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que el nou web s’ha creat amb l’objectiu de donar visibilitat a les empreses i a les actuacions que es duen a terme en benefici dels polígons. La iniciativa ha estat ben rebuda per part del sector, i la voluntat és que es converteixi en un canal de comunicació més entre l’administració i el teixit industrial.

 

Presentació de les línies estratègiques del PAE

 

La trobada d’aquest dimecres, amb la participació d’una setantena d’empresaris, també ha servit per donar a conèixer les línies estratègiques del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE).

 

El Pla estableix com a objectius millorar la conservació de les zones industrials; planificar la prestació de serveis diversos que responguin a necessitats específiques, individuals o col·lectives, de les empreses que hi són instal·lades; o adaptar els polígons als nous requeriments de competitivitat econòmica als que hagin de fer front les empreses, entre d’altres. A partir d’aquí, l’estudi contempla 46 accions distribuïdes en 6 grans línies estratègiques.

 

La regidora ha detallat que el proper pas a dur a terme és l’organització de diverses trobades empresarials per compartir coneixement i consensuar línies d’actuació conjuntes.

 

Els polígons industrials de Banyoles i el Pla de l’Estany compten amb un total de 22 hectàrees d’espai industrial repartides en 14 zones d’activitat econòmica entre els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit. En total, s’hi situen més de 400 empreses que cobreixen pràcticament tots els sectors d’activitat econòmica.

 

El Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Banyoles i el Pla de l’Estany està cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social- Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

 

TAGS: directori, empreses, PAE

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Segon dissabte de mes