TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 04 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Paintball, ciclisme, escalada i submarinisme són algunes de les propostes del projecte.

Publicitat

Esports    + d'aquest tema
07/11/2019

El Consell Esportiu renova els Divendres Actius i incorpora esports d’aventura

Arxius d'audio:

 
  •  07/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

És un programa esportiu mensual per a joves de secundària que aquest curs proposa, entre altres, paintball, ciclisme, escalada i submarinisme.

 

Divendres Actius és un programa coordinat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany que té l’objectiu d’ampliar la proposta esportiva als nois i noies dels centres de secundària a través d’esports i activitats variades dutes a terme en diversos municipis de la comarca.

 

El projecte busca que els joves adquireixin hàbits de pràctica esportiva continuada des d'una perspectiva participativa i no competitiva. Aquest curs el programa fa un salt endavant i incorpora un nou ventall de propostes.

 

Novetats en el projecte

 

El coordinador, Àngel Pau, ha detallat que la participació havia baixat els últims cursos i els responsables del programa han volgut renovar el model i introduir propostes més atractives. En aquest sentit, es va fer una enquesta amb més de 500 joves i s’ha creat una nova línia d’activitats “amb més adrenalina”.

 

El programa ha reduït jornades, passant de 8 a 6, i arrenca aquest divendres amb una proposta de paintball, que es farà a les instal·lacions de Fang Aventura i que tindrà uns 60 participants. A partir d’aquí cada mes es proposaran activitats diferents que aquest curs seran BMX Bandits, escalada i tir amb arc, activitats aquàtiques i submarinisme. La propera activitat serà el 13 de desembre al Centre Cívic de Porqueres i es dedicarà al break dance i al hip hop.

 

Segons Àngel Pau, el programa pretén que els participants puguin provar modalitats esportives poc practicades habitualment per la majoria de la població. Els Divendres Actius estan dirigits a tots els alumnes de 1r a 4t d’ESO, però sobretot a aquells que habitualment no practiquen activitats esportives extraescolars.



Divendres Actius s’emmarca en el Pla Català de l’Esport a l’Escola i intervenen també el col·lectiu de professors d’educació física i diverses entitats esportives. Les activitats són gratuïtes i les inscripcions es fan des dels propis instituts, a través dels professors d'educació física. Les inscripcions es tanquen el dimecres abans de cada activitat.

TAGS: Divendres, actius, esportiu

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 10:10 a 11:30 i de 17:07 18:30

Diumenges de 10:00 a 11:00

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h