TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El primer consell ha estat amb veïns de Martís.

Publicitat

Societat » Participació Ciutadana    + d'aquest tema
07/11/2019

L’Ajuntament d’Esponellà ha arrencat aquest dimecres els Consells de Participació als pobles

Arxius d'audio:

 
  •  07/11/2019

 

Esponellà    + d'aquesta zona

 

Es faran 4 trobades durant el novembre per donar veu als veïns dels diferents nuclis i recollir directament les suggerències.

 

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Esponellà ha arrencat aquesta setmana els Consells de Participació als pobles. És una nova iniciativa de l’equip de govern per crear un canal de comunicació directa amb la ciutadania. Es plantegen com a punts de trobada per tal que el consistori expliqui les línies mestres d’actuació al municipi i tracti els temes específics de cada nucli. En aquest sentit, l’equip de govern va detallar les ordenances fiscals aprovades i va apuntar els projectes de futur i els veïns van exposar la seva visió i aportar queixes i suggerències.

 

L’alcalde, David Juan, ha recordat que és una mesura que ERC incloïa al seu programa electoral i que aquest contacte directe és “un dels avantatges de ser un poble petit”.

 

Primer consell, Martís

 

El primer consell ha estat amb veïns de Martís. Una desena de ciutadans ha pres part a la reunió, on l’equip de govern ha exposat les línies de treball al municipi i al nucli. En el torn obert de paraula els veïns van plantejar diverses problemàtiques, sobretot a la via pública. Un dels temes que es van posar sobre la taula és l’alta afluència de vehicles que dificulta la circulació i l’aparcament els dies en què l’aigua baixa pel Salt de Martís i els visitants s’acumulen a la zona.

 

Durant el mes de novembre es faran tres consells més. La setmana vinent serà el torn dels veïns i veïnes de Centenys, Borrell i Brunsó, a Can Vila. El 20 de novembre serà pels nuclis d’Esponellà i Batllori, i la última serà el 27 de novembre pels ciutadans Vilert, Casellas i Les Anglades, en tots dos casos a Cal Baró.

TAGS: participació, Esponellà

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Puntuals