TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
S’ha treballat a l’encreuament de l’av. Països Catalans i el pg de la Indústria.

Publicitat

Via Pública    + d'aquest tema
07/11/2019

L’Ajuntament de Banyoles enllesteix un nou Pla de voreres i asfaltatges a diferents carrers

Arxius d'audio:

 
  •  07/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Els darrers mesos s’ha actuat per millorar la mobilitat a diverses zones de la ciutat, amb una inversió total de més de 200.000 euros des de l’estiu.

 

L’Ajuntament de Banyoles està enllestint aquests dies diverses actuacions de millora de voreres i reposició d’asfalt a diferents carrers. En total, des de l’estiu s’han invertit més de 200.000 euros en aquestes obres.

 

La major inversió s’ha destinat al un nou Pla de voreres. Les principals actuacions s’han centrat als carrers Mossèn Baldiri Reixac i Pere Alsius, a la zona del barri de Sant Pere. El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha explicat que, en aquest punt, s’han millorat els accessos i l’entorn de la pista de bàsquet, molt utilitzada per infants i joves de la ciutat. També s’han arranjat els parterres i es renovarà la tanca.

 

Asfaltatge de diversos punts

 

Pel que fa als asfaltatges, els darrers mesos s’ha anat actuant a diferents trams de carrers de la ciutat per millorar-ne el ferm. Concretament, aquesta setmana s’ha treballat a l’encreuament de l’avinguda Països Catalans i el passeig de la Indústria, i des de l’estiu s’han fet asfaltatges a altres vies principals de la ciutat com el carrer Llibertat, l’avinguda de la Farga, el carrer Muralla o a la plaça Europa de les Nacions, entre d’altres.

 

El regidor ha detallat que es tracta d’anar millorant periòdicament els trams de carrers on l’asfalt està més malmès per fer manteniment del ferm i “tenir una ciutat més endreçada”.

 

L’Ajuntament aprofita aquest tipus d’actuacions per continuar fent rebaixos de voreres per millorar l’accés a bicicletes i persones amb mobilitat reduïda a diferents zones de la ciutat.

TAGS: voreres, asfaltatge

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00