TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Paraíso Plástico és el nou projecte musical del banyolí Carles Sucarrats.

Publicitat

Cultura » Música    + d'aquest tema
06/11/2019

Paraíso Plástico presenta dissabte el seu primer disc a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Arxius d'audio:

 
  •  06/11/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’equipament ofereix un doble concert amb el projecte del banyolí Carles Sucarrats juntament amb el grup barceloní Laín Coubert, que també presenta el seu primer disc.

 

El guitarrista banyolí Carles Sucarrats lidera el projecte musical Paraíso Plástico que va publicar el passat mes de març amb el disc ‘Aquí no hay vida inteligente’. Després d’haver tocat a Girona, Barcelona, Madrid, Saragossa i Badajoz, aterra per primera vegada a Banyoles.

 

A més de Sucarrats, Paraíso Plástico està format també pel bate­ria Òscar Martínez (Wit­hout i Miau Miau); el bai­xista Xavi Olmos, i dos músics del grup Exxa­sens, Jordi Ruiz (gui­tarra i sin­te­tit­za­dors) i Ser­gio Ledesma (can­tant i lle­trista).

 

Amb una clara referència sonora al pop-rock dels 90, el grup transmet una amalgama sonora, sense la pressió de cenyir-se a un estil concret. Destaca la poderosa secció rítmica, les guitarres i sintetitzadors i la veu de Ledesma. Una proposta que, com explica Carles Sucarrats intenta expressar, de manera directa i honesta, la decadència de la civilització actual amb un caràcter propi.

 

El procés de creació musical

 

Sucarrats explica que l’experiència i les noves tecnologies faciliten el procés de composició i edició musical, però alhora reconeix que el més difícil és obrir-se camí al mercat discogràfic i obtenir el reconeixement del públic.

 

Doble concert amb Laín Coubert

 

La perspectiva crítica de Paraíso Plástico vers la societat també es veu reflectida a ‘Flores sin Catalogar’, el primer treball de la banda Laín Coubert que compartirà escenari amb la formació de Sucarrats aquest dissabte. Aquest grup barceloní neix d’un sentiment de frustració, la irreverència i la sensació de falta de pertinença a les masses.

 

El doble concert tindrà lloc a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest dissabte a les 9 del vespre. Les entrades anticipades valen 6 euros i es poden comprar anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o al web cultura.banyoles.cat. El dissabte les entrades valdran 9 euros i es podran comprar des d’una hora abans a la taquilla de l’Ateneu.

TAGS: Paraiso, Plastico, Sucarrats

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Dijous de 20:00 a 21:00