TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de gener del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "La puta Ramona"/ properes notícies 23:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Un dels projectes que ja estan pràcticament enllestits és el nou aparcament de la Draga.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
25/10/2019

Miquel Noguer assegura que l’equip de govern ha complert els objectius marcats els primers 100 dies

Arxius d'audio:

 
  •  25/10/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’alcalde afirma que l’aparcament de la Draga està pràcticament acabat, s’han adjudicat les obres del parc infantil i s’adquiriran tres pisos amb finalitats socials.

A finals de setembre es van complir els primers 100 dies de mandat del nou govern de Banyoles, per quarta vegada amb Miquel Noguer (JxCAT) al capdavant. Fent balanç d’aquests primers mesos de govern, l’alcalde assegura que l’Ajuntament continua treballant “a velocitat de creuer” i s’han complert els objectius marcats. Entre ells, durant la campanya electoral Noguer va assegurar que s’adequaria un aparcament a la zona de la Draga, es remodelaria el parc infantil que hi ha en aquesta mateixa zona, i s’adquiririen tres pisos amb finalitats socials.

 

Aquest divendres al matí, l’alcalde ha fet balanç dels primers 100 dies i ha anunciat que les tres obres estan molt ben encarrilades: l’aparcament pràcticament enllestit, les obres del parc infantil adjudicades i a punt de començar, i els tres pisos pendents d’escriturar, cosa que no depèn del consistori. En aquest sentit, Miquel Noguer es mostra satisfet de la feina feta aquests primers 100 dies de govern.

 

Sobre els pisos socials, Noguer ha detallat que es tracta de tres pisos vells que s’adquiriran per un total de 56.000 euros, i posteriorment s’hauran de remodelar. L’alcalde assegura que l’objectiu del consistori és poder anar adquirint pisos per incrementar el parc i poc a poc anar regularitzant la situació de diverses famílies de Banyoles que actualment estan ocupant pisos buits.

 

"Cordialitat i bona sintonia" amb els altres grups

 

Per altra banda, en aquest balanç dels primers 100 dies, Miquel Noguer ha destacat la "tranquil·litat" política municipal i la bona sintonia amb la resta de grups amb representació al consistori, i ha agraït la cordialitat que ha imperat fins ara en la relació amb l’equip de govern.

 

Nous projectes, en breu

 

L’alcalde ha enumerat altres projectes que s’han desencallat aquests primers mesos de govern, com l’adjudicació de les obres de remodelació del tercer tram del Rec Major, un nou Pla de voreres i d’asfaltatges, o les obres per climatitzar l’Ateneu i la Factoria, entre d’altres.

 

També estan “molt encarrilades” les negociacions per a ubicar la nova biblioteca a la Providència, un acord a tres bandes pendent, segons Noguer, de la signatura definitiva.

TAGS: 100, dies, govern

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 19h a 20h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)