TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de gener del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

La Cova

i després...23:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
22:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
03/09/2019

L’Ajuntament de Banyoles prorroga la gestió de l’escola bressol la Balca a l’empresa Suara per dos anys més

Arxius d'audio:

 
  •  03/09/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

És la darrera prórroga prevista a la concessió del servei abans de convocar un nou concurs.

 

El ple de l’Ajuntament de Banyoles de finals de juliol va donar compte de l’aprovació de la prórroga del contracte de gestió del Centre Educatiu Municipal - La Balca pels propers dos anys. Així, la Cooperativa Suara serà l’encarregada de la gestió del servei fins al 2021, quan s’esgotaran els dos períodes de prórroga previstos i s’haurà de convocar un nou concurs.

 

Des de l’obertura del centre, l’any 2004, de la gestió del servei se n’ha fet càrrec la Cooperativa Suara, que l’any 2013 va renovar la concessió per un període de 4 anys, més quatre de prorrogables (2 + 2).

 

Al darrer ple, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, detallava que el que s’ha aprovat és la darrera prórroga de dos anys prevista en el contracte inicial.

 

La prórroga del contracte de la gestió del servei públic d’escola bressol municipal mitjançant concessió administrativa es va aprovar per Junta de Govern Local i se’n va donar compte al ple de finals de juliol.

 

Cooperativa Suara des dels inicis

 

La Cooperativa Suara s’encarrega de la gestió del Centre Educatiu Municipal La Balca des que va obrir, l’any 2004, llavors sota el nom de Cooperativa Escaler. A més del servei d’escola bressol, la concessió també inclou altres serveis educatius que es duen a terme a l’equipament, ubicat al carrer de Joaquim Hostench, a l’antic Casal Sant Pere.

TAGS: balca

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Primer dissabte de mes

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h