TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 21 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Pantalla desplegable"/ properes notícies 22:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L'edifici de Cal Baró és el nou ajuntament d'Esponellà des de l'abril.

Publicitat

Govern Local    + d'aquest tema
30/08/2019

L’ús de l'edifici de l'antic ajuntament d’Esponellà es decidirà amb una consulta

Arxius d'audio:

 
  •  30/08/2019

 

Esponellà    + d'aquesta zona

 

El nou equip de govern vol que els veïns decideixin entre diverses opcions, com ara vendre’l o transformar-lo en un casal cívic o una oficina de turisme, en una consulta que podria arribar la tardor del 2020.

 

Esponellà va estrenar a l’abril l’edifici de Cal Baró com a nova seu definitiva de l’Ajuntament. L’edifici, una antiga casa pairal del segle XVIII, es va adquirir l’any 2006 per part del consistori per destinar-la a equipament municipal i des d’aleshores s’han anat fent diverses fases d’inversió per adequar l’espai. Aquest canvi va deixar buit l’antic edifici de l’ajuntament, i el nou equip de govern de l'Ajuntament d'Esponellà, vol que siguin els veïns els qui decideixen quin ús se’n fa.

 

En declaracions a aquesta emissora, l’alcalde del municipi, David Juan, ha explicat que des del consistori formularan diverses propostes, i els veïns votaran la que els sembli més convenient. Entre les que són actualment sobre la taula, destaca l’opció de vendre l’edifici o, per altra banda, destinar-lo a un ús públic, com ara un casal cívic o una oficina de turisme.

 

A hores d’ara, mentre es modifiquen els usos urbanístics de l’antic consistori perquè pugui ser destinat a una altra funció, l’equip de govern està perfilant les propostes. La intenció de l’ens és detallar els costos i beneficis que tindria cada proposta, per tal que els veïns disposin de més informació per decidir. Un cop s’hagi tancat aquest procés, les propostes se sotmetran a votació en una consulta, que podria arribar la tardor de 2020.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Diumenges de 10:00 a 11:00

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h