TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 14 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El servei de neteja viària és un servei a part del de recollida de deixalles.

Publicitat

Via Pública    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
22/08/2019

L’oposició de Banyoles critica la neteja viària de la ciutat i demana que es millori

Arxius d'audio:

 
  •  22/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Al darrer ple es va prorrogar l’actual concessió fins a la redacció d’un nou plec de clàusules per a un nou concurs, que es podria resoldre a principis de l’any que ve.

 

El darrer ple de l’Ajuntament de Banyoles va donar compte de la continuïtat del contracte del servei públic de neteja viària del municipi. Es tracta d’una prórroga temporal, a l’espera que s’aprovi el plec de clàusules per a una nova concessió del servei.

 

Respecte a aquest punt, dos dels grups a l’oposició, ERC-Junts per Banyoles i Sumem Banyoles, van coincidir a reclamar que es millori el servei actual, que consideren deficitari. El portaveu republicà, Jaume Butinyà, demana que es tingui en compte el seu grup en la redacció del nou plec de clàusules. En la mateixa línia, la regidora de Sumem, Jana Soteras, assegura que el seu grup ha rebut moltes queixes sobre aquest tema i també demana que es tingui en compte de cara a la nova concessió.

 

En resposta als dos grups, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va tirar una llança a favor de l’empresa concessionària i en contra de l’incivisme d’alguns ciutadans. Tot i això, reconeix que és necessari redactar un nou concurs que s’adapti a les necessitats i realitat actual.

 

Els serveis tècnics de l’Ajuntament han començat a redactar el nou contracte, amb la previsió que es pugui aprovar entre finals d’aquest any i principis del vinent.

 

El servei de neteja viària és un servei a part del de recollida de deixalles, que gestiona el Consell Comarcal del Pla de l’Estany per a tots els municipis de la comarca, inclòs Banyoles.

TAGS: neteja

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)