TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 23 de gener del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

La Cova

i després...23:00 "Informatiu Nit"

PLAY
Hora inicial
22:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El POUM va recollir unes 150 al·legacions de particulars, partits polítics i entitats.

Publicitat

Urbanisme    + d'aquest tema
21/08/2019

El POUM de Banyoles es traslladarà a Urbanisme aquest agost

Arxius d'audio:

 
  •  21/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’equip redactor ja ha respost les al·legacions i està a punt per entregar el document, amb tots els informes requerits.

 

El nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Banyoles avança i la previsió de l'Ajuntament és que aquest mes d’agost o principis de setembre es traslladi a Urbanisme. Preguntat per com estan els tràmits, el regidor d’Urbanisme, Albert Tubert, ha explicat que l’equip redactor ja té el document pràcticament a punt, amb tots els informes sol·licitats i s’han respost les al·legacions rebudes. Així, pròximament el document es farà arribar a la Direcció General d’Urbanisme, que és qui ha de donar-li el vistiplau o fer-hi les esmenes i consideracions oportunes abans de l’aprovació definitiva.

 

El regidor ha valorat positivament el desenvolupament del Pla, assegura que s’ha treballat amb tothom per arribar al màxim consens i també amb tots els grups polítics, intentant acostar postures, tot i que algunes estiguin molt allunyades. Segons Tubert, en tot moment hi ha hagut voluntat política i la majoria absoluta aconseguida a les eleccions del maig reafirma la sensació que “les coses s’han fet bé”.

 

El POUM de Banyoles es va aprovar inicialment per ple l’agost de l'any passat i el període d’exposició pública va començar al setembre i es va allargar uns tres mesos. Durant aquest període es van recollir unes 150 al·legacions fetes per particulars, entitats i partits polítics.

TAGS: poum

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 21h a 22h

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Últim dilluns de mes