TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 20 d'octubre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’actuació de millora i actualització del pou d’Orfes té un cost d’uns 200.000 euros.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
13/08/2019

Vilademuls ha renovat el pou i el dipòsit d’aigua d’Orfes, que eren molt antics

Arxius d'audio:

 
  •  13/08/2019

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Era una exigència de l’Agència Catalana de l’Aigua, ja que la instal·lació que hi havia fins ara era molt antiga i funcionava per mitjans precaris.


L’Ajuntament de Vilademuls continua amb les actuacions per millorar la xarxa d’aigua i adequar-la a les necessitats del municipi. Aquests dies s’han dut a terme les obres de renovació del pou i el dipòsit d’aigua d’Orfes, que era molt antiga i no complia la normativa actual que estableix l’Agència Catalana de l’Aigua. L’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés, ha detallat que s’està fent una tuberia d’anada fins al dipòsit i una de baixada, i també es podrà regular la quantitat de clor de l’aigua remotament.

 

L’actuació de millora i actualització del pou d’Orfes té un cost d’uns 200.000 euros, i compta amb una ajuda de l’ACA. El projecte s’afegeix a la construcció recent d’un dipòsit per doblar la capacitat del dipòsit de Vilamarí.

 

L’alcalde ha detallat que queda pendent retirar i reubicar el dipòsit d’aigua situat al pati de l’escola de Sant Esteve de Guialbes. A més, l’Ajuntament continua renovant trams de canonada amb l’objectiu d’anar substituint periòdicament la xarxa antiga per una de més resistent.

 

En total, els darrers anys l’Ajuntament de Vilademuls ha invertit 1,5 milions d’euros en la millora de la xarxa d’aigua, amb ajudes de l’ACA i altres administracions.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00