TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 03 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
L’actuació de millora i actualització del pou d’Orfes té un cost d’uns 200.000 euros.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
13/08/2019

Vilademuls ha renovat el pou i el dipòsit d’aigua d’Orfes, que eren molt antics

Arxius d'audio:

 
  •  13/08/2019

 

Vilademuls    + d'aquesta zona

 

Era una exigència de l’Agència Catalana de l’Aigua, ja que la instal·lació que hi havia fins ara era molt antiga i funcionava per mitjans precaris.


L’Ajuntament de Vilademuls continua amb les actuacions per millorar la xarxa d’aigua i adequar-la a les necessitats del municipi. Aquests dies s’han dut a terme les obres de renovació del pou i el dipòsit d’aigua d’Orfes, que era molt antiga i no complia la normativa actual que estableix l’Agència Catalana de l’Aigua. L’alcalde de Vilademuls, Àlex Terés, ha detallat que s’està fent una tuberia d’anada fins al dipòsit i una de baixada, i també es podrà regular la quantitat de clor de l’aigua remotament.

 

L’actuació de millora i actualització del pou d’Orfes té un cost d’uns 200.000 euros, i compta amb una ajuda de l’ACA. El projecte s’afegeix a la construcció recent d’un dipòsit per doblar la capacitat del dipòsit de Vilamarí.

 

L’alcalde ha detallat que queda pendent retirar i reubicar el dipòsit d’aigua situat al pati de l’escola de Sant Esteve de Guialbes. A més, l’Ajuntament continua renovant trams de canonada amb l’objectiu d’anar substituint periòdicament la xarxa antiga per una de més resistent.

 

En total, els darrers anys l’Ajuntament de Vilademuls ha invertit 1,5 milions d’euros en la millora de la xarxa d’aigua, amb ajudes de l’ACA i altres administracions.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)