TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 21 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Pantalla desplegable"/ properes notícies 22:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El mes d’abril passat, l’Ajuntament de Banyoles va anunciar la compra dels terrenys.

Publicitat

07/08/2019

L’Ajuntament continua amb la compra i expropiació de terrenys per habilitar un nou aparcament a la Draga

Arxius d'audio:

 
  •  07/08/2019

 

Es tracta de l’espai que ocupaven els antics barracons de l’escola de la Draga, que s’habilitarà com a zona d’aparcament un cop el consistori en sigui el propietari.

 

L’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles continua fent passos per a l’adequació d’un nou aparcament a la zona de la Draga. L’objectiu és habilitar un espai d’uns 5.000 metres quadrats a la cruïlla entre la carretera de Figueres i la C-150a, on antigament hi havia els barracons de l’escola de la Draga.

 

El mes d’abril passat, l’Ajuntament de Banyoles va anunciar la compra d’uns terrenys de 1.339 metres quadrats de l’espai, que se sumaven a uns altres terrenys de més de 3.300 metres quadrats cedits per Aigües de Banyoles.

 

El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha explicat que el consistori continua amb les expropiacions i compra dels terrenys restants, i un cop sigui el propietari de tot l’espai s’iniciaran les obres d’adequació. Mentrestant, el regidor ha recordat que es pot continuar utilitzant l’aparcament que hi ha a tocar del pavelló de la Draga.

 

El nou aparcament de la Draga s’habilitarà com a aparcament tou, similar al del costat del pavelló. L’espai té com a objectiu augmentar les places de pàrquing en una zona molt freqüentada i també servir d’aparcament dissuasori per accedir al centre de la ciutat.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dijous de 22h a 23h

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00