TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 21 de febrer del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...20:00 "Pantalla desplegable"/ properes notícies 22:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
19:00

Hora final
20:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Des d'un inici estava previst omplir el dipòsit en tres fases.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
07/08/2019

La Generalitat aprova destinar 2,5 milions d’euros per ampliar l’abocador de Puigpalter

Arxius d'audio:

 
  •  07/08/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

Porqueres    + d'aquesta zona

 

La subvenció permetrà segellar la segona fase del dipòsit i construir una planta de transferència des d'on una part dels residus es duran a la futura planta de la Garrotxa.

 

El Consell Executiu ha aprovat subvencionar íntegrament el cost de les obres d'ampliació del dipòsit controlat del Pla de de l’Estany, situat a Puigpalter, entre Banyoles i Porqueres, propietat del Consell Comarcal. També finançarà el segellament de la fase actual de l'abocador i la construcció d'una planta de transferència de residus. L'import de totes les actuacions ascendeix a 2,5 milions d'euros, que procediran també del Fons del cànon de residus municipals.

 

Des d'un inici estava previst omplir el dipòsit en tres fases. La primera ja s'ha executat, s'hi han dipositat els residus i s'ha segellat l’àmbit. Actualment està en funcionament la segona, que té una capacitat romanent per admetre residus durant poc més d'un any. La tercera està pendent de preparar-se. Gràcies a la subvenció de l'ARC, es podrà segellar la segona fase quan el vas quedi del tot ple. Mentrestant, s'enllestirà la tercera, que garantirà poder seguir abocant residus en el moment que el vas actual quedi reblert.

 

També es construirà una planta de transferència des d'on la fracció resta dels residus municipals es distribuirà fins a la futura planta de la Garrotxa. Allà rebran el tractament previ a la disposició que preveu la normativa. Les altres fraccions –com els envasos o el paper i el cartró– s'enviaran a d'altres plantes de gestió.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)