TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 12 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Ple de Constitució de l'Ajuntament de Fontcoberta 2019.

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
06/08/2019

L’Ajuntament de Fontcoberta té dues tinències d’alcaldia i sis regidors al govern

Arxius d'audio:

 
  •  06/08/2019

 

Fontcoberta    + d'aquesta zona

 

Xavi Cros i Mercè Juanola son els tinents d’alcalde i s’han creat les àrees d’Atenció a les Persones i Coordinació Municipal. 

 

L’Ajuntament de Fontcoberta ha aprovat el cartipàs de l’equip de govern pel mandat 2019-2023. Amb 6 dels 9 regidors al consistori, ERC ha aprovat un cartipàs de continuïtat amb dues tinences d’alcaldia i sis regidors a l’equip de govern, un més que els anteriors mandats. L’alcalde, Joan Estarriola, manté les competències en Urbanisme, Medi ambient, Medi Rural i Promoció econòmica.

 

Xavi Cros continuarà com a primer tinent d’alcalde i regidor de Via pública, Festes, Activitats recreatives i espectacles. La segona tinent d’alcalde serà una nouvinguda, Mercè Juanola, que gestionarà les àrees d’Activitats Culturals i Gestió d’Equipaments Culturals. Joan Carles Ponce és regidor d’Hisenda, Esports i Comunicació, encarregat també de la Coordinació Municipal; Eva Roca regidora d’Ensenyament i Joventut; i Íngrid Roura assumeix l’àrea d’Atenció a les Persones, que inclou Benestar Social, Sanitat i Família.

 

Precisament aquesta àrea d’Atenció a les Persones i la de Coordinació Municipal son de nova creació. I també s’ha donat més pes a l’àmbit cultural. Estarriola assegura que s’han reorganitzat per donar un millor atenció als ciutadans de totes les edats i les entitats socials.

 

Caràcter rural i urbà

 

Estarriola defensa el caràcter urbà i rural del terme municipal i assegura que un dels reptes és mantenir l’equilibri entre totes dues realitats.

 

El règim de retribucions es manté, amb una dedicació del 40% per l’alcalde, Joan Estarriola, i la resta de regidors cobraran per assistència als plens.

 

Junts per Catalunya, liderada per Dolors Bustins, queda a l’oposició amb tres regidors.

TAGS: cartipàs, govern, Fontcoberta

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Segon dissabte de mes