TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 14 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada

Publicitat

Cultura » Teatre    + d'aquest tema
26/07/2019

“Nenes i nens” i “Una gossa en un descampat”, algunes de les propostes de teatre per aquesta tardor

Arxius d'audio:

 
  •  26/07/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

També s’estrenarà a la ciutat l’obra “A.K.A”, dirigida per Albert Salazar, que va obtenir cinc trofeus als Premis Butaca 2018.

 

“Les coses excepcionals”, amb Pau Roca serà l’encarregat d’encetar la programació teatral de tardor. Es tracta d’una comèdia sobre què s’arriba a fer per qui s’estima. Aquesta obra serà a la Factoria d’Arts Escèniques la segona setmana d’octubre (11 d’octubre, 21 h).

 

Una setmana després, i en motiu de la festa major de la ciutat, s’estrenarà “Mamaaaa!!!”, una comèdia amb Miquel Torrent i Jordi Angelats. Una de les tècniques de Cultura del consistori, Ingrid Calpe, ha volgut destacar els espectacles que s’associen a festes, com la comèdia de la festa de sant Martirià, i els Pastorets, per Nadal.

 

Tornant a la Factoria, a finals de novembre s’hi farà l’espectacle “Nenes i nens” (30 de novembre, 21 h), amb Anna Sahun d’actriu i Joel Joan de director. L’espectacle aporta l’humor amarg propi de Joel Joan, aquesta vegada aplicat al masclisme de la societat.

 

La premiada A.K.A (Also known As), interpretada per Albert Salazar, es podrà veure de nou a la Factoria d’Arts Escèniques a mitjan de desembre (13 de desembre, 21 h). Es tracta d’una indagació de l’adolescència que ha rebut els Premis Butaca 2018 a Millot text, Millor espectacle de petit format, Millor direcció i Millor actor.

 

Programació familiar: un meteorit a la Plaça

 

Pel que fa a la programació familiar, s’obrirà temporada a finals de setembre amb l’espectacle Asteroid, a peu de carrer (29 de novembre, 17 i 19 h). Una de les membres de la Xarxa, Marta Martí, ha explicat que Asteroid causarà un gran impacte visual perquè portarà un meteorit a la Plaça Major. A banda d’aquest acte, Martí ha volgut destacar l’obra Baobab (17 de novembre, 12 i 17 h), que portarà l’humor gestual al Teatre Municipal.

 

Cinc produccions banyolines

 

A banda de la comèdia de Sant Martirià i els Pastorets, aquest any hi haurà tres produccions banyolines més. En primer lloc, destaca l’estrena a la comarca de l’obra de Clàudia Cedó “Una gossa en un descampat”, dirigida per Sergi Belbel, en el marc del Temporada Alta (23 de novembre, 21 h). També s’estrenaran Obra Completa, de Jordi Sala (8, 9 i 10 de novembre), i l’obra postapocalíptica Food Truck, de l’Aula de Teatre (4, 5 i 6 d’octubre).

 

De la resta de programació en sala, cal destacar l’espectacle “Ultraorbism” (16 de novembre, 21 h), amb Marcel·lí Antúnez, que va rebre fa quatre anys el premi a l’Excel·lència al Festival d’Art de Nous Mitjans del Japó; “La petita Capmany” (20 d’octubre, 12 h), en què la protagonista farà un viatge al país del folklore català; i “L’aventura d’avorrir-se” (22 de desembre, 12 h 17 h), que serà l’únic espectacle de titelles d’enguany.

TAGS: programació, teatre

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 22h a 23h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)