TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 25 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El ple va aprovar les retribucions i la delegació de competències. (F:@idporqueres)

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
12/07/2019

El cartipàs de Porqueres manté 3 tinences d’alcaldia i incorpora regidors adjunts per millorar la coordinació

Arxius d'audio:

 
  •  12/07/2019

 

Porqueres    + d'aquesta zona

 

Elisa Teixidor serà la dona forta del consistori, amb dedicació exclusiva, i l’alcalde manté 20 hores setmanals pendent del Consell Comarcal.

 

L’Ajuntament de Porqueres ha aprovat aquest dimecres al vespre en un ple extraordinari el cartipàs de l’equip de govern, el règim de retribucions i la delegació d’àrees. Independents de Porqueres, que augmenta 1 representant i tindrà un equip de 9 regidors, manté l’estructura de govern de l’anterior mandat. S’han establert tres tinents d’alcalde que portaran diverses àrees i formaran la junta de govern, juntament amb l’alcalde, Xicu Castañer, que és també responsable d’Urbanisme.

 

La primera tinent d’alcalde serà Elisa Teixidor i serà responsable de Festes, Joventut, Patrimoni i Comunicació -i adjunta de Cultura-; Enric Silva és segon tinent d’alcalde i responsable de Serveis i Vies Públiques -i adjunt d’Urbanisme-; i Marta Port porta les àrees d’Hisenda, Administració i Turisme -i adjunta d’Urbanisme i Promoció Econòmica-.

 

Jordi Burch continuarà com a regidor de Medi Ambient i Agricultura, Anna Lara és regidora de Salut i Benestar Social, Narcís Vidal continua com regidor d’Esports, Marta Planas ho és d’Ensenyament i Cultura, i Jacint Sala de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana. Alguns d’ells també son adjunts a altres àrees.

 

L’alcalde, Xicu Castañer, ha assenyalat que s’ha volgut mantenir l’estructura de l’equip de govern del mandat anterior però, precisament, s’ha incorporat la figura de regidor adjunt per millorar la coordinació entre àrees i donar una perspectiva més àmplia a la política municipal.

 

Teixidor, dedicació exclusiva

 

Pel que fa al règim de retribucions, s’ha establert que l’alcalde tindrà una dedicació parcial de 20 hores setmanals amb un sou de 22.400 euros anuals. Elisa Teixidor, que fins ara també tenia dedicació parcial, passa a dedicació exclusiva, amb un sou de 26.600 euros anuals. Segons l’alcalde, Teixidor tindrà més responsabilitats aquest mandat i s’adequa el sou a aquesta situació. I pel que fa a la seva dedicació, podria patir alguna modificació perquè Castañer ha estat elegit també president del Consell Comarcal i caldrà veure quines retribucions s’estableixen.

 

En el ple també es va determinar que els regidors cobraran 175 euros per assistència als plens, es van aprovar les representacions als òrgans col·legiats i es va aprovar que la junta de govern pugui aprovar subvencions, preus públics i convenis.

 

L’oposició s’absté

 

Junts per Catalunya, a l’oposició amb 2 regidors, va aprovar alguns punts del ple però es va abstenir en el règim de retribucions i en la delegació de competències a la junta de govern.

TAGS: cartipàs

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Mensual, l'últim dimarts de mes a les 19h