TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 09 de juliol del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

PLAY
Hora inicial
14:00

Hora final
23:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Aquestes actuacions se solen fer en vies en mal estat pel desgast.

Publicitat

Via Pública    + d'aquest tema Via Pública » Mobilitat    + d'aquest tema
08/07/2019

L’Ajuntament de Banyoles invertirà 200 mil euros en reformar voreres de 5 carrers aquest estiu

Arxius d'audio:

 
  •  08/07/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Les obres, pendents d’adjudicació, haurien de començar aquest juliol i es preveu que durin un mes i mig.

 

Cada estiu l’Ajuntament de Banyoles inicia una campanya d’arranjament de carrers. Aquestes actuacions se solen fer en vies en mal estat pel desgast, perquè la vorera no permet correctament la circulació de vianants, o bé quan es trenca amb la uniformitat dels carrers adjacents.

 

Enguany, les obres es duran a terme a tres sectors: en primer lloc, al barri de Mas Palau, al carrer Cervantes. Es canviarà la vorera actual, malmesa i de colors, per una superfície uniforme de panot. En segon lloc, es formarà una nova vorera a la ronda Monestir, al polígon industrial de la Farga.

 

Tanmateix, el gruix de les obres es concentren al barri de sant Pere: s’arranjaran el carrer mossèn Baldiri Reixac en dos trams, el carrer Pere Alsius, el carrer de Lleida i el voltant de la pista de bàsquet del barri. El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha desglossat les obres als trams de carrers segons la inversió que s'hi farà.

 

En total, aquestes actuacions s’han pressupostat en uns 200.000 euros. Actualment, les actuacions són en procés de licitació, i s’adjudicaran en les properes setmanes. Es preveu que les obres puguin començar aquest mateix mes de juliol i durin un mes i mig.

 

Costabella ha volgut advertir que Banyoles té molts carrers, i no es poden atendre tots alhora. A causa d’això, el consistori ha prioritzat les obres a aquestes vies, però no es descarta fer actuacions més endavant. A més, el regidor ha volgut fer una crida a la urbanitat pel que respecta a la cura de la via pública.

 

20 anys de vida útil

 

Les obres d’arranjament impulsades per l’Ajuntament serviran per adequar els carrers a les necessitats viàries i estètiques del municipi. Les actuacions tenen una vida útil de 20 anys.

 

TAGS: voreres

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Segon dissabte de mes

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h