TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 14 de novembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
S'ampliarà la cobertura i els equips individuals mòbils son més àgils pels voluntaris.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
03/07/2019

El Consell Comarcal compra material de comunicacions per l’ADF Estany

Arxius d'audio:

 
  •  03/07/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

S’han invertit 6.000 euros en una antena emissora a la Mare de Déu del Mont i walkie talkies per millorar la cobertura a la comarca.

 

L’Agrupació de Defensa Forestal del Pla de l’Estany, l’ADF Estany, ha rebut de part del Consell Comarcal una subvenció en forma de material de comunicació per millorar l’eficiència i la seguretat dels voluntaris i treballadors que lluiten per la prevenció d’incendis a la comarca.

 

El nou equip consisteix, d’una banda, en una antena emissora que s’instal·larà a la Mare de Déu del Mont i que garantirà la cobertura a qualsevol punt de la comarca del Pla de l’Estany. I de l’altra també inclou diversos walkie talkies i un maletí que fa la funció d’estació central que es col·loca en un punt fix, ja sigui un punt de trànsit o un tractor.

 

El cap de l’ADF Estany, Marc Fàbrega, ha reconegut que el sistema de comunicació era una mancança a la comarca i que la inversió permet millorar la seguretat pels efectius.

 

Marc Fàbrega ha explicat que l’antena ampliarà la cobertura en punts que fins ara tenien problemes, com Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Crespià. I els equips individuals mòbils son més àgils per distribuir-los als voluntaris, a més de tenir sempre ubicats els efectius pel territori.

 

El cost aproximat és de 6.000 € i l'utilitzaran els ADF Estany i els de Cinyana, que son les dues agrupacions de defensa forestal que actuen al Pla de l’Estany.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Cada 15 dies, els divendres a les 21h.

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a dijous de 22:00 a 22:30. Divendres de 22:00 a 23:00