TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 14 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Servei de notícies

i després...10:00 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
00:01

Hora final
10:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Del total d’imatges se’n van triar 35 de les quals 13 han sigut les finalistes.

Publicitat

Cultura » Exposicions    + d'aquest tema Cultura » Fotografia    + d'aquest tema
26/06/2019

El Museu Darder acull l’exposició del 18è Concurs de Fotografia de la Natura

Arxius d'audio:

 
  •  26/06/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Armando González Alameda ha guanyat el concurs, dedicat a ‘Estructures geològiques’, i l’exposició es podrà veure fins el setembre.

Divendres passat 21 de juny va tenir lloc la inauguració de la 18a edició del concurs de Fotografia de la Natura i l’entrega de premis al Museu Darder de Banyoles. Un any més el concurs estava convocat pel Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos i la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona.

 

El concurs s’ha dut a terme des del seu inici al 2001. Els fotògrafs tant experts com novells han hagut de crear una obra amb el tòpic de l’edició, aquest any era ‘Estructures geològiques’. Un dels membres de Limnos, Marc Fusellas, ha recalcat la diversitat entre els participants.

 

Al concurs hi van prendre part 47 participants amb un total de 133 fotografies digitals. D’aquestes, 5 es van descartar per no complir els requisits assignats. El jurat estava format per un membre de cadascuna de les entitats col·laboradores juntament amb dos fotògrafs de renom del Pla de l’Estany. Del total d’imatges se’n van triar 35 de les quals 13 han sigut les finalistes i que s’exposen al Museu Darder fins el diumenge 15 de setembre.

 

Premiats del Concurs

 

El guanyador d’aquest any ha sigut Armando González Alameda per la fotografia titulada ‘Tempus fugit-1’ galardonat amb un premi de 400 euros. El premi a la millor fotografia realitzada per un soci d’alguna de les entitats que organitzen el concurs ha estat per Joan Surroca Ortiz amb l’obra ‘La Roca Impossible’ amb un premi de 250 euros.

 

Categoria deserta

 

Fusellas comenta que la categoria de millor fotografia obtinguda al Pla de l’Estany només ha tingut 9 imatges i ha quedat deserta.

 

El jurat va decir que el premi anés destinat al segon millor fotògraf que fins aleshores no havia aconseguit el mèrit, Pablo Pérez Herrero amb la fotografia ‘Erosión’ realitzada a Navarra. També hi va haver una menció especial sense recompensa económica per Felipe Tomás Jiménez Ordóñez per l’obra ‘Vestigios I’ gràcies a la seva qualitat.

 

Concurs de Fotografia de la Natura 2020

 

Ja s’han començat els preparatius del concurs de l’any vinent on el tema principal serà els amfibis i rèptils. Marc Fusellas ha comentat que seran fotografies que contrastaran amb les d’aquest any perquè se centraran en éssers vius.

 

Les imatges del concurs s’exposen al Museu Darder fins el diumenge 15 de setembre i després l’exposició es traslladarà a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona.

 

TAGS: fotografia, natura

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dilluns de 21 h a 22 h

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)