TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 15 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Aquest divendres s’ha programat una ponència sobre estalvi energètic al Casal Cívic.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
19/06/2019

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany obre un Punt d’Assessorament Energètic

Arxius d'audio:

 
  •  19/06/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

Es tracta d’una oficina d’atenció al ciutadà per donar a conèixer i defensar els drets energètics dels veïns de la comarca. Aquest divendres s’ha programat una xerrada sobre estalvi energètic.

 

El nou Punt d’Assessorament Energètic està ubicat a la seu del Consell Comarcal. Ofereix orientació en la millora de l’eficiència energètica de les llars i en l’optimització dels serveis d’electricitat, aigua i gas. També ofereix una anàlisi personalitzada de factures d’aigua, llum i electricitat, assessorament en estalvi energètic a la llar i patrons de consum adequats.

 

Una tècnica especialitzada donarà assessorament i acompanyament en la tramitació i gestió de canvis de tarifa, potència, companyia comercialitzadora, eliminació de serveis extres, en la defensa dels drets energètics i la denúncia dels incompliments. En cas de no poder mantenir l’habitatge en unes condicions energètiques i de benestar adequades, per avís d’impagament o de tall de subministrament, la tècnica assessorarà i donarà la informació necessària per ajudar a garantir aquest dret.

 

Xerrada sobre l'estalvi energètic

 

Com a primera activitat, per aquest divendres s’ha programat una ponència sobre estalvi energètic. Els participants poden portar les dues últimes factures de llum o gas per comentar-les personalment i resoldre possibles dubtes. També aprendran a llegir-les i optimitzar-les, establint hàbits de consum eficient.

 

L’activitat, oberta a tothom, tindrà lloc divendres de les 10.30 a les 12 h al Casal Cívic de Banyoles.

TAGS: assessorament, energètic, Consell

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)