TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 15 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
L’equip de l'INS Pla de l'Estany: Francesc Arolas, Víctor Ortega i Sergi Tejada.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
19/06/2019

Tres alumnes de l’Ins Pla de l’Estany acaben en 3r lloc al campionat estatal de programació ProgramaMe 2019

Arxius d'audio:

 
  •  19/06/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’equip, que havia quedat primer de la fase regional catalana, va quedar entre els 24 classificats d’un total de 224 equips. 

 

El passat divendres 14 de juny l’equip format per Francesc Arolas, Víctor Ortega i Sergi Tejada, estudiants del cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, acompanyats amb el professor Joan Coll, van aconseguir el 1er premi de Catalunya i 3er d’Espanya a la final de ProgramaMe 2019 a la Universidad Complutense de Madrid.

 

ProgramaMe és un concurs espanyol de programació que consisteix en superar una sèrie de problemes en equips, en un temps màxim de 4 hores, amb un ordinador i sense internet. Els participants han de saber col·laborar entre ells i intentar resoldre el màxim nombre de reptes. Aquest any hi ha hagut 224 participants on només 24 han pogut classificar-se per arribar a la final.

 

El supervisor de l’equip guanyador, Joan Coll, ha explicat que ja només arribar a la final i poder anar a Madrid ha sigut un mèrit i un honor per ell, els alumnes i l’institut sencer, que ha col·laborat amb les despeses del desplaçament i l’allotjament del viatge.

 

Coll també recalca que el camí a la final no ha sigut gens fàcil. Han hagut d’esforçar-se per poder resoldre els problemes en un temps rècord. Hi ha hagut moments en que s’ha desmoralitzat davant els problemes i la competència però han sabut continuar.

 

Al ProgramaMe també hi van participar tres instituts de les comarques gironines. El Bosc de la Coma d’Olot, Sa Palomera de Blanes i Montilivi de Girona van quedar en les posicions 8, 15 i 17, respectivament.

 

A part l’Institut Pla de l’Estany recentment ha guanyat altres premis com la 1ra i la 2na posició al Repte Jardins i premi al centre més innovador al Ifest 2019.

TAGS: INS, programació, ProgramaMe, premi

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Primer dissabte de mes