TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimarts 23 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...18:30 "Informatiu de la tarda"

PLAY
Hora inicial
17:07

Hora final
18:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
En aquesta primera fase es donarà servei a uns 35 habitatges.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
19/06/2019

Les obres de la xarxa d’aigua de Sant Miquel encaren la recta final a falta d’instal·lar la maquinària

Arxius d'audio:

 
  •  19/06/2019

 

Sant Miquel de Campmajor    + d'aquesta zona

 

El gruix dels treballs està enllestit de fa unes setmanes, però l’obra s’ha retardat a l’espera que arribi el colador i altres mecanismes de tractament de l’aigua.

 

Els treballs de construcció de la xarxa d’abastament d’aigua en alta a Sant Miquel de Campmajor van començar a principis de febrer i en aquest moment encaren la recta final. L’obra s’ha retardat una mica més del previst perquè la maquinària que s’ha d’instal·lar per fer funcionar la xarxa i el sistema de tractament de l’aigua encara no ha arribat. L’alcalde de Sant Miquel, Oriol Serrà, ha explicat que el gruix de l’obra ja està acabat de fa dies, però estan pendents de la instal·lació per poder fer funcionar la xarxa i provar si funciona.

 

El projecte preveu la captació d’aigua d’un pou particular a la finca de la Roqueta, a la recta d’entrada del poble, i la seva canalització fins a un dipòsit elevat on s’ha construït la planta de tractament. La xarxa d’abastament s’ha construït en paral·lel a la carretera que travessa el municipi i a partir d’aquesta canalització central cada veí haurà de cobrir la connexió fins a casa seva. En aquesta primera fase, concretament, es donarà servei a uns 35 habitatges.

 

Noves fases, més endavant

 

L’alcalde no descarta que posteriorment es puguin tirar endavant noves fases, però s’ha d’estudiar. El que sí és cert és que les obres posen fi a un projecte reclamat des de fa anys que s’ha anat retardant per la seva dificultat tècnica i per les dificultats de finançament.

 

Les obres de construcció de la xarxa d’aigua de Sant Miquel tenen un cost de 360.000 euros. El 90% de la despesa del projecte l’assumiran l’ACA i la Diputació de Girona.

TAGS: aigua, xarxa

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00

Últim dissabte de mes a les 10:00h