TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 15 de desembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
El Consell Escolar Municipal de Banyoles es va reunir la setmana passada.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
17/06/2019

La majoria del CEM vota una proposta consensuada de festius pel curs que ve que no inclou l’1-O

Arxius d'audio:

 
  •  17/06/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

L’ANC va presentar a la comunitat educativa la campanya ‘Fem de l’1-O un dia festiu’, que volia començar per les escoles.

 

El Consell Escolar Municipal de Banyoles va aprovar la setmana passada el calendari de festius de lliure disposició de cara al curs que ve. A banda de la proposta de consens proposada per cinc dels centres escolars de la ciutat, l’ANC va ser present a la reunió de la comunitat educativa per plantejar que el proper 1 d’Octubre sigui festiu. La campanya, aprovada fa uns dies per l’assemblea territorial de l’ANC, proposa començar per les escoles i instituts de Banyoles perquè el dia 1-O sigui festiu en record als fets del referèndum d’autodeterminació de Catalunya del 2017.

 

La proposta va generar controvèrsies al CEM i la majoria de representants dels diferents centres va exposar la necessitat de parlar-ne més profundament als respectius consells escolars. No obstant, s’havia de votar aquest punt de l’ordre del dia i finalment es va acabar fent a mà alçada, amb un resultat de 18 a favor de la proposta de festius consensuada prèviament, i 10 a favor de canviar un dels dies proposats per l’1-O. Els representants del CEM van mostrar-se disposats a estudiar la proposta més en calma de cara al següent curs.

 

Finalment, els dies de lliure disposició als centres d’ensenyament de Banyoles pel curs 2019-2020 seran el 31 d’octubre de 2019; i el 21 i 24 de febrer, i el 4 de maig de 2020. Tal com ha aprovat el Departament d’Educació, el curs que ve les classes començaran el 12 de setembre i acabaran el 19 de juny de 2020.

TAGS: CEM

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 10:00 a 11:00

Segon dissabte de mes

Últim dilluns de mes