TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 31 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Mas Casadevall és una de les 600 entitats que opta a un dels 50 ajuts.

Publicitat

Societat    + d'aquest tema
11/06/2019

Mas Casadevall de Serinyà opta a un ajut de CinfaSalud per avançar en el seu projecte d’envelliment actiu

Arxius d'audio:

 
  •  11/06/2019

 

Serinyà    + d'aquesta zona

 

És una de les 600 entitats d’arreu de l’Estat espanyol que opta a un dels 50 ajuts de 5.000 euros que estan en joc.

 

La Fundació Autisme Mas Casadevall de Serinyà s’ha presentat, junt amb més de 600 entitats de l’Estat espanyol, al concurs de projectes #Contigo50yMás. Es tracta d’una iniciativa solidària que organitzen els Laboratoris Cinfa en motiu del seu 50è aniversari, dirigida a entitats sense ànim de lucre que tinguin com a objectiu el benefici dels seus pacients. Hi poden optar projectes destinats a la millora de la qualitat de vida (física, emocional i mental) dels usuaris i del seu entorn de tot l’Estat espanyol.

 

Concretament, Mas Casadevall ha presentat el projecte ‘Envelliment actiu a través d’una plataforma de rehabilitació cognitiva’, la plataforma Neuro Personal Trainer de l’Institut Guttmann. En aquest programa, el professional fa una exploració neuropsicològica per establir el perfil inicial d’afectació cognitiva i estructurar un tractament personalitzat. Un projecte del qual se’n beneficien 10 persones adultes amb trastorns de l’espectre autista (TEA) de Mas Casadevall, que fan dues sessions setmanals, tant des del center com des de casa.

 

Es poden trobar més detalls d’aquest i la resta de projectes que es presenten al concurs de Cinfa a la pàgina web del projecte (contigo50ymas.cinfa.com). Els 50 projectes més votats rebran una aportació de 5.000 euros per al seu desenvolupament. De moment, Mas Casadevall ha registrat 1.673 vots. Hi ha temps per votar fins al 30 de setembre. 

TAGS: Mas, Casadevall, Cinfasalud

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dijous de 20:00 a 21:00

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00