TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 22 d'agost del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Joves de la UEC van dinamitzar l'acte de final de projecte. (F: @Cancuni_uec)

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
07/06/2019

El projecte d’emprenedoria ‘Banyoles ets tu!’ tanca la 3a edició amb l’exposició d’una trentena de treballs

Arxius d'audio:

 
  •  07/06/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Alumnes de 5è i 6è de primària han treballat al llarg del curs diverses propostes de millora per la ciutat, en el marc d’un projecte transversal.

 

L’Auditori de l’Ateneu ha acollit aquest dijous l’acte de cloenda del projecte ‘Banyoles ets tu!’. Alumnes de 5è i 6è de les escoles de la ciutat han presentat una trentena de projectes i propostes de millora per a la ciutat, que han estat treballant al llarg de tot el curs de forma transversal.

 

La regidora d’Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha detallat que els alumnes han presentat projectes de tot tipus, alguns més realistes i altres més imaginatius, però tots són tinguts molt en compte per l’Ajuntament.

 

Emprenedoria per millorar Banyoles

 

El ‘Banyoles ets tu!’ és un programa d’emprenedoria organitzat per La Col Activa i finançat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament que enguany arriba a la tercera edició. L’objectiu és potenciar l’esperit emprenedor dels alumnes i l’interès pel seu entorn proper.

 

Al llarg del curs els alumnes han fet observació de la ciutat per buscar mancances o necessitats a resoldre, han fet entrevistes amb experts, han elaborat el projecte concret i n’han fet una maqueta. L’exposició oral davant el públic de l’Auditori de Banyoles d’aquest dijous era el resultat final de tot el procés.

 

La regidora assegura que es tracta d’una proposta transversal i consolidada, que es preveu continuar impulsant des de l’Ajuntament, tot i que cada any es poleixen alguns serrells.

 

Acte de cloenda

 

Un any més, la cloenda del ‘Banyoles ets tu!’ ha comptat amb la participació dels alumnes de la UEC - Can Cuní, que han organitzat una jornada de jocs gegants a la plaça Major de Banyoles.

 

Les maquetes dels projectes de ciutat realitzats pels alumnes de 5è i 6è de les escoles de Banyoles es poden veure exposades a l’Espai Jove Cal Drac.

TAGS: ets, tu, col, activa, emprenedoria

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Últim dissabte de mes a les 10:00h