TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dilluns 25 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
El Departament fa temps que treballa per regular el servei de menjadors de l'escola.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
28/05/2019

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany prorroga la gestió dels menjadors a les AMPA un curs més

Arxius d'audio:

 
  •  28/05/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

El ple de l’ens va aprovar fa uns dies el conveni de col·laboració amb les diferents associacions de la comarca, a l’espera que Ensenyament resolgui com s’ha de fer la gestió.

 

El ple del Consell Comarcal del Pla de l’Estany del passat dia 15 de maig va aprovar el conveni de col·laboració per a la gestió dels menjadors escolars de la comarca amb les AMPA per al curs escolar 2019-2020. Això vol dir que, igual que aquest curs i tal com han fet fins ara, les associacions de mares i pares de les diferents escoles podran continuar fent-se càrrec de la gestió dels menjadors, com a mínim un curs més.

 

El president del Consell Comarcal, Jordi Xargay, ha detallat que això no fa més que allargar la situació, a l’espera que el Departament d’Ensenyament aprovi el decret que ha de regir la gestió dels menjadors, pendent de fa temps.

 

La polèmica per la gestió dels menjadors escolars ve de lluny. A mitjans del curs passat, el Consell va anunciar a les AMPA que a partir del setembre següent l’ens s’ocuparia directament de la gestió dels menjadors per l’entrada en vigor de la nova Llei de Contractació. Aquest canvi fa que s’hagi de convocar un concurs públic per a la gestió del servei i, per tant, que se n’encarregui l’administració.

 

El Departament vol regular el servei

 

El Departament d’Ensenyament fa temps que treballa en la confecció d’un nou decret de menjadors que reguli la situació, però fins ara aquest document no s’ha aprovat. Per això, després de diverses manifestacions en contra per part de les AMPA i moltes reunions amb el Consell Comarcal, l’ens va optar perquè aquest curs que ja s’acaba les associacions de pares i mares continuessin gestionant el menjador, una situació que es repetirà de cara al curs que ve.

TAGS: menjadors

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabte de 13:00 a 14:00 i diumenge d'11:00 a 12:00 (reposició)

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)