TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Divendres 14 d'agost del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Economia    + d'aquest tema Política » Municipal    + d'aquest tema
22/05/2019

Eleccions Municipals 2019 - Banyoles. Reportatges temàtics: Economia

Arxius d'audio:

 
  •  22/05/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Junts per Catalunya - Banyoles

 

La número 5 de la llista de Junts per Catalunya Banyoles, Anna Tarafa, destaca la voluntat de desplegar un Pla de Millora i Dinamització dels Polígons Industrials, amb l’arribada de la fibra òptica a Banyoles i també un Pla de senyalització de les empreses. Les propostes de promoció econòmica i comerç també passen pel reforç a l’emprenedoria i d’ajudes per fomentar la innovació, la renovació i millora dels comerços, el foment de l’ocupació als col·lectius més vulnerables o la creació d’un directori d’interconnexió empresarial.

 

ERC - Junts per Banyoles

 

Des d’ERC proposen enfortir el servei de creació d’empreses i instaurar premis a emprenedors, potenciar la indústria i els serveis amb valor afegit amb la creació d’start apps, i la creació d’un programa integral de millora de l’ocupabilitat focalitzat en els col·lectius més vulnerables. El número 3 d’ERC, David Carvajal, també detalla la voluntat d’instaurar uns pressupostos participatius per barris i, en matèria de comerç i turisme, el projecte estrella dels republicans és la construcció d’una coberta a la plaça de les Rodes.

 

Sumem Banyoles

 

Entre les propostes de Sumem en àmbit econòmic, destaca el foment d’una ocupació de qualitat i l’impuls d’una economia social que prioritzi les necessitats bàsiques de les persones al lucre. Entre d’altres, volen promoure el cooperativisme, donar suport a autònoms i emprenedors a través d’associacions, i fomentar la petita indústria artesana amb productes de primera necessitat. També, en àmbit industrial, Sumem aposta per l’impuls d’un clúster industrial comarcal en conveni amb la Universitat de Girona. Ho detalla una de les membres de la candidatura, Antònia Tubert.

 

Convivència i progrés

 

Segons Convivència, cal un equilibri entre el model de benestar ambiental i la creació de llocs de treball. En aquest sentit, aposten per millorar infraestructures i preveure sòl industrial dins el POUM. El número dos de la candidatura, Alfons Martinell, assegura que el POUM ha de servir per tenir una ciutat amb capacitat per retenir la indústria, el comerç i una activitat econòmica equilibrada i sostenible. A més, aposta per promoure la instal·lació d’empreses amb valor afegit. per altra banda, segons Convivència, la renda familiar a Banyoles està per sota la mitjana catalana i s’ha d’igualar a l’eix Girona-Olot-Ripoll.

TAGS: eleccions, municipals, economia

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Dissabtes d'11:00 a 12:00 i dimarts d'11:30 a 12:30 (reposició)

Últim dilluns de mes

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)