TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 19 de setembre del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Informatiu de la tarda

PLAY
Hora inicial
18:30

Hora final
19:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
17/05/2019

Eleccions Municipals 2019 - Banyoles. Reportatges temàtics: Mobilitat

Arxius d'audio:

 
  •  17/05/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Junts per Catalunya - Banyoles

 

En àmbit de mobilitat, Junts per Catalunya - Banyoles aposta per continuar ampliar la xarxa de carrils bici i de camins escolars perquè siguin segurs, volen desenvolupar un Pla d’Accessibilitat per eliminar barreres arquitectòniques, eliminant barreres arquitectòniques, així com inserir semàfors acústics i la sincronització dels semàfors de la ciutat. Lluís Costabella, número 6 a la llista de JxCat, ha explicat que volen redactar l’Odenança municipal reguladora dels vehicles de mobilitat personal.

 

ERC- Junts per Banyoles

 

Des de ERC- Junts per Banyoles, aposten per una mobilitat sostenible. Així, volen convertir la ciutat amb un espai de referència pel que fa la seva xarxa de carrils bici. Paral·lelament, Txell Satorra, número 4 a la llista, ha explicat que volen potenciar l’ús del transport públic, adequant les parades, millorant els horaris i establint un sistema d’informació en temps real.

 

Pel que fa a via pública, volen millorar el sistema de recollida de brossa per evitar l’acomulació d’aquesta fora dels contenidors, i també vetllaran pel manteniment de carrers i voreres. A més, adaptaran els carrers i voreres per fer una Banyoles totalment accessible.

 

Sumem Banyoles

 

Sumem Banyoles s’hauria de reorganitzar els vials i els carrers de l’espai public de Banyoles perquè vianants, bicicletes i vehicles en motor puguin circular en tranquilitat, que actualment no passa. Andreu Badii, número 14 a la llista de Sumem, ha explicat que actualment el cotxe té molt d’espai a la via i s’han de vetllar els altres modes de transport puguin circular de forma còmode i continua.

 

Respecte a la bicicleta en concret, proposen un carril bici il·luminat entre Banyoles i Cornellà del Terri que conecti els diferents polígons industrials.

 

Convivència i Progrés

 

Per Convivència i Progrés, fer un bon estudi de futur i incorportar-lo al Pla General d’Urbanisme és una prioritat. També volen millorar la connexió entre alguns barris i el centre de la ciutat, com el Barri de Can Puig i Canaletes. A més, volen incidir en les necessitats en transport públic de la ciutadania. Alfons Martinell ha explicat que volen plantejar la figura de policia de barri i una aplicació per conectar ciutadania i ajuntament i ajudar a millorar el civisme a la via pública.

TAGS: eleccions

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Últim dilluns de mes

Últim dissabte de mes de 14:00h a 15:00h