TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 04 de juny del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Musical Express

i després...11:30 "Servei de notícies"

PLAY
Hora inicial
10:10

Hora final
11:30

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Es pot trobar tota la informació a la web del projecte, www.reciclos.cat.

Publicitat

Medi Ambient » Residus, Reciclatge    + d'aquest tema
16/05/2019

La campanya Reciclos s’amplia a tots els municipis del Pla de l’Estany amb més incentius

Arxius d'audio:

 
  •  16/05/2019

 

Pla de l'Estany    + d'aquesta zona

 

S’ha posat en marxa la segona fase d’aquesta prova pilot de reciclatge que es va dur a terme amb èxit fa uns mesos, incidint en els beneficis col·lectius per augmentar la motivació i participació ciutadana.

 

Després de la prova pilot que es va dur a terme a principis d’any al Pla de l’Estany, amb la participació d’unes 1.000 famílies, aquest dijous s’ha posat en marxa la segona fase de la campanya Reciclos, que vol arribar a més famílies de tots els municipis de la comarca. Es tracta del programa Reciclatge 5.0, que té com a objectiu connectar el ciutadà amb el contenidor groc gràcies a l’ús de tecnologies intel·ligents.

 

Aquest sistema innovador en la gestió de residus comptabilitza les accions de reciclatge de cada usuari, que digitalment, seran acumulades a l’aplicació "reciclos". Aquests podran ser bescanviats per productes o serveis relacionats amb la sostenibilitat.

 

La directora de Blue Room, l’empresa creadora del projecte, Denisa Gibovic, ha destacat que en aquesta segona fase es vol incidir en els beneficis col·lectius més enllà de les recompenses individuals, amb l’objectiu d’augmentar la motivació i el compromís ciutadà.

 

El Pla de l'Estany com a model

 

El conseller comarcal de Medi Ambient, Josep Antoni Ramon, ha destacat que amb aquesta iniciativa la comarca és exemple per a altres municipis catalans. Segons Ramon, el que és busca és conèixer millor l’usuari i premiar els que reciclin més bé. Ramon ha detallat que entre els beneficis hi haurà la col·laboració amb entitats locals i comarcals o en projectes en benefici del municipi.

 

El projecte Reciclatge 5.0 està impulsat per l’empresa Blue Room, amb la col·laboració d’Ecoembes, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Tothom que estigui interessat en participar-hi es pot adreçar als punts de recollida dels kits “reciclos”, que de moment són el Consell Comarcal, el pavelló de Fontcoberta i el gimnàs Triops de Banyoles.

 

Es pot trobar tota la informació a la web del projecte, www.reciclos.cat.

TAGS: reciclos

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00