TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 28 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Publicitat

Política » Municipal    + d'aquest tema
15/05/2019

Eleccions Municipals 2019 - Banyoles. Reportatges temàtics: Convivència

Arxius d'audio:

 
  •  15/05/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Junts per Catalunya - Banyoles

 

Junts per Catalunya-Banyoles aposta per continuar treballant els consells de barri com a eina de diàleg amb els barris. El número 6 de la candidatura, Lluís Costabella, aposta per l’impuls del civisme augmentant el nombre d’agents cívics, sobretot a l’estiu, i ampliar la presència de càmeres de seguretat i control viari a la ciutat.

 

ERC-Junts per Banyoles

 

ERC - Junts per Banyoles proposa adequar la plantilla d’agents de la Policia Local a les necessitats del municipi i, sobretot, dotar-los d’una funció més preventiva i de policia de proximitat. A més, cal que es millori la coordinació amb els altres cossos de seguretat que no depenen del consistori. El cap de llista, Jaume Butinyà, aposta per revisar i actualitzar tots els plans de seguretat que té la ciutat, tenint en compte les especificitats de Banyoles en cada un d’ells.

 

Sumem

 

Pel que fa a Sumem Banyoles, volen implementar polítiques globals per afavorir la convivència en una ciutat diversa i inclusiva. La número 11 de la candidatura, Mireia Sala, ha detallat que aposten per crear una oficina pels drets socials, transformar l’actual model de control i sanció i generar alternatives implicant les persones en la coseguretat. En aquesta línia proposen promoure un cos d’agents cívics voluntaris, fer formació en autoprotecció o la mediació de conflictes, determinar les funcions del cos de protecció civil, crear mecanismes de transparència per la Policia Local i fer un mapa de riscos de la ciutat.

 

Convivència i Progrés

 

Convivència i Progrés aposta per un ajuntament al servei de tothom i que les institucions i espais públics siguin la representació de tota la ciutadania. El número 4 de la candidatura, Hernán Hormazábal, ha posat l’accent en la necessitat de redissenyar la plantilla i les funcions de la policia local per implantar la figura dels agents de proximitat i de barri per atendre en primera instància els conflictes veïnals.

 

La candidatura també destaca la necessitat d’actualitzar els serveis municipals perquè assegurin l’atenció als ciutadans amb un model de qualitat.

TAGS: eleccions

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diumenges de 12:00 a 13:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Tercer dissabte de mes de 12:00 a 13:00

Dijous de 22h a 23h