TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Diumenge 31 de maig del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
Les preinscripcions s’allargaran fins al 14 de juny.

Publicitat

Cultura » Música    + d'aquest tema
07/05/2019

L’Escola Municipal de Música de Banyoles comença el període de preinscripcions al curs 2019-2020

Arxius d'audio:

 
  •  07/05/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 14 de juny, i el divendres 7 de juny hi haurà una jornada de portes obertes per conèixer l’escola.

 

Els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els adults que ho desitgin, ja poden reservar plaça a l’Escola Municipal de Música de Banyoles per al curs 2019-2020. El centre ofereix una proposta formativa àmplia i diversa d’educació musical, adreçada a tota la ciutadania, de totes les edats, perfils i interessos estètics.

 

L’EMMB està ubicada a l’Ateneu - Centre Municipal d’Estudis Musicals, a la plaça Major, que integra també l’Ateneu Bar i l’Auditori. Actualment, l’escola compta amb 370 estudiants i 27 professors, una xifra que s’ha anat mantenint similar els últims anys. De fet, segons el director de l’EMMB, Sam Atencia, l’espai de l’Ateneu no permet créixer gaire més enllà d’aquest nombre d’alumnes.

 

El projecte educatiu de l’escola potencia la música en grup, en paral·lel amb l’estudi del llenguatge musical i les classes individuals d’instrument. El Pla d’estudis, reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ofereix diferents itineraris segons l’interès i la dedicació de l’alumnat.

 

Oferta diversa per a totes les edats

 

Una part important de l’oferta de l’EMMB es concentra en els cursos de Sensibilització (de 3 a 5 anys) i d’Iniciació (6 anys); continua amb el Preparatori (7 anys), nivell Elemental (de 8 a 11 anys), nivell Mitjà (de 12 a 17 anys) i Itinerari Jove (a partir de 10 anys). L’escola també ofereix classes individuals per a adults, amb possibilitat de participar en les formacions instrumentals col·lectives.

 

El termini per preinscriure’s a l’EMMB ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins al 14 de juny. A més, el 7 de juny s’ha organitzat una jornada de portes obertes per conèixer l’escola.

 

TAGS: preinscripcions, escola, música, Ateneu

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)

Dimarts de 21:00 a 22:00 i dimecres de 12:30 a 13:30 (reposició)