TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dissabte 28 de novembre del 2020

ARA FEM!

escolta-ho en directe

El baixant de plaça

i després...12:00 "La vaca flaca"/ properes notícies 13:00 "Hora extra"

PLAY
Hora inicial
11:00

Hora final
12:00

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La regidora de Turisme, Joana Vilà, a la presentació d'aquest matí.

Publicitat

Economia » Turisme    + d'aquest tema
16/04/2019

L’Ajuntament de Banyoles proposa més de 220 activitats turístiques de Setmana Santa a Nadal

Arxius d'audio:

 
  •  16/04/2019

 

Banyoles    + d'aquesta zona

 

Una visita nocturna teatralitzada per conèixer els misteris de l’Estany o aprendre a entrenar el triatló amb Marcel Zamora són algunes de les novetats.

 

L’Ajuntament de Banyoles ha programat 221 activitats turístiques des d’aquests dies de Setmana Santa fins a Nadal. Les propostes inclouen visites guiades, activitats esportives, familiars i visites teatralitzades. Algunes de les activitats es mantenen i es consoliden respecte a altres anys, mentre que nou de les propostes són noves.

 

‘Fem de científics a l’Estany’, ‘Paper i medi’, ‘Seguim les passes de la tortuga d’Estany’, i ‘En Blauet i les històries dels seus veïns’, són algunes de les novetats. També destaca l’activitat esportiva ‘Aprèn a entrenar el triatló amb en Marcel Zamora’, o la visita teatralitzada ‘Misteris, llegendes i costums amagats de Banyoles’. La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Joana Vilà, ha detallat que es tracta d’una proposta nocturna que s’estrena a la programació, amb l’objectiu de descobrir l’Estany i el Barri Vell a partir dels seus enigmes i llegendes.

 

36 propostes familiars

 

Entre les activitats, les de major incidència són les familiars, que passen de 34 propostes el passat 2018 a 36 aquest any. Les propostes es complementen amb les activitats que s’organitzen en el marc de les diferents fires que es fan a la ciutat al llarg de l’any.

 

Segons Vilà, la programació d’activitats turístiques té com a objectiu donar a conèixer la ciutat, dinamitzant-ne el patrimoni natural i arquitectònic i fomentant el turisme de qualitat.

 

El catàleg d’activitats turístiques a Banyoles d’abril a desembre es complementa amb una agenda de les activitats que es duen a terme a la ciutat al llarg de l’any, com el Festival de la Veu (a)phònica, les fires o les competicions esportives més destacades.

TAGS: turisme, banyoles

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Els últims dimecres de mes de 19h a 20h

De dilluns a divendres de 13:30 a 14:00

De dilluns a divendres de 18:30 a 19:00