TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dijous 22 d'agost del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Fotografia
La proposta és un exercici dels participants en el Curs d’Agent Jove de Salut.

Publicitat

11/02/2019

L’Oficina Jove organitza una gravació per participar en un experiment social aquest dimarts

Arxius d'audio:

 
  •  11/02/2019

És un exercici dels participants en el Curs d’Agent Jove de Salut i recollirà testimonis al Teatre Municipal.

 

Des de la tardor, una desena de joves s’està formant a Cal Drac com Agent Jove de Salut. És una iniciativa per crear una figura de jove entre 14 i 18 anys com a referència entre els seus companys amb formació de salut en àmbits com primers auxilis, violència masclista, trastorns alimentaris, consum responsable i sexualitat, entre altres.

 

Com a culminació d’aquest curs s’ha plantejat un experiment social que consisteix en la gravació d’un vídeo de sensibilització. Per tal de dur-lo a terme, l’Oficina Jove ha convocat tothom qui vulgui prendre-hi part a col·laborar. La responsable del Punt de Salut Jove, Sílvia Porras, ha concretat que la crida és per joves d’entre 14 i 30 anys que hauran de respondre un qüestionari sobre diversos temes.

 

Agent Jove de Salut

 

Pel que fa a la desena de joves que han pres part en el curs, s’acreditaran com Agents Joves de Salut i l’objectiu és que es converteixin en referents entre els seus companys i companyes en qualsevol dubte sobre l’àmbit de la salut. A més, els joves participaran en el Punt Lila que s’instal·larà pel Carnestoltes de Banyoles el dissabte 23 de febrer.

 

La convocatòria per l’experiment és aquest dimarts a partir de les 3 de la tarda al Teatre Municipal. Els interessats en participar en aquest experiment encara poden contactar amb el Punt de Salut Jove o per Whatsapp al 686 951 374. Tot i que no s’ha entrat en detalls sobre el contingut de l’experiment, està previst que de la gravació se n’editi un vídeo de conscienciació que es projectarà més endavant als instituts.

 

 

Programes

Programes que queden per emetre

Últim dissabte de mes a les 10:00h

Dimecres de 21h a 22h i dijous de 11:30 a 12:30 (reposició)

Divendres de 20:00 a 21:00 i dimarts de 19:00 a 20:00 (reposició)