TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
Les dades de l'estudi es poden consultar al web www.observatori.plaestany.cat.

Publicitat

Educació    + d'aquest tema
11/02/2019

El 94% dels alumnes de cicle superior i primer cicle d’ESO del Pla de l’Estany tenen xarxes socials

Arxius d'audio:

 
  •  11/02/2019

És una de les dades de l’enquesta feta en el marc del Pla d’Infància i Adolescència, que també conclou que el 63% dels alumnes enquestats volen continuar estudiant.

L’Observatori Social de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha presentat els resultats de l’”Enquesta 10-14. Una mirada a la població jove del Pla de l’Estany”. L’estudi, que es va fer l’any passat, forma part dels productes que genera l’Observatori i, en aquest cas, s’ha elaborat conjuntament amb l’Àrea de joventut del Consell Comarcal, les àrees de joventut i educació de l’Ajuntament de Banyoles i el Punt de Salut Jove.

 

Entre els resultats que s’extreuen, destaca que el 94% dels joves del Pla de l’Estany tenen xarxes socials, la meitat d’ells més d’una. També es conclou que el 63% dels alumnes d’ESO volen continuar estudiant, mentre que un 6,3% pensa que anirà a treballar.

 

Segons ha detallat la consellera comarcal de Benestar Social, Ester Busquets, les dades serveixen per orientar i planificar millor les accions i serveis que s’impulsen des de l’administració local i comarcal.

 

Gairebé 1.000 qüestionaris

 

En total s’han recollit 963 qüestionaris d’alumnat de cicle superior de primària i primer cicle d’ESO de la majoria dels 17 centres del Pla de l’Estany. Concretament, s’ha enquestat gairebé el 59% de l’alumnat de cicle superior de primària, i el 72% del primer cicle d’ESO; i han respost a l’enquesta un 65% dels alumnes matriculats a la comarca. Per Ester Busquets, l’objectiu de l’enquesta és fer una aproximació a la realitat dels infants i adolescents de la comarca sobre determinats àmbits.

 

L’enquesta desenvolupada per l’Observatori Social del Pla de l’Estany forma part de les accions per conèixer la realitat de la infància i adolescència de la comarca en el marc del II Pla d’infància i adolescència. L’enquesta, que ja es va fer per primer cop l’any 2012, ha estat dissenyada per diferents tècnics i tècniques del Pla de l’Estany des d’una perspectiva de treball en xarxa i amb l’objectiu de comparar resultats.

 

Les dades es poden consultar i descarregar a través de la pàgina web de l’Observatori social del Pla de l’Estany www.observatori.plaestany.cat.

TAGS: infància, adolescència

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

Diada de Sant Jordi a la plaça Major

Dimecres de 20:00 a 21:00 i divendres de 12:30 a 13:30 (reposició)

Divendres de 19h a 20h