TancaAquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
107.3 FM

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de juliol del 2019

ARA FEM!

escolta-ho en directe

Connexió amb Catalunya Informació

properes notícies 10:00 "Servei de notícies"

PLAY

Notícies

Les notícies de Ràdio Banyoles

 

Cercador


Cerqui noticies tot filtrant la recerca amb les seguents opcions:


A | Text lliure
B | Entre dates (2008-09-10)
delCalendari
al Calendari
 
C | Zona geogràfica
D | Tema
E | Ordenades per
 
← Torna enrere

Destacada
Fotografia
La xarxa d'abastament d'aigua, un dels projectes pendents des de fa anys a Sant Miquel.

Publicitat

Urbanisme » Obres públiques    + d'aquest tema
07/02/2019

Han començat les obres de la xarxa d’abastament d’aigua de Sant Miquel de Campmajor

Arxius d'audio:

 
  •  07/02/2019

 

Sant Miquel de Campmajor    + d'aquesta zona

 

Els treballs, pressupostats en 360.000 euros, permetran en una primera fase connectar a la xarxa 35 habitatges. Més endavant s'haurà d'estudiar la viabilitat d'una segona fase.

 

A mitjans de novembre, l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor va adjudicar les obres de construcció de la xarxa d’abastament d’aigua en alta al municipi a l’empresa EPSA de Banyoles. Els treballs han començat aquesta setmana i posaran fi a un dels grans projectes pendents des de fa anys a Sant Miquel.

 

Després de nombrosos intents i de valorar diferents opcions sense èxit, finalment el projecte aprovat captarà l’aigua d’un pou particular existent a la finca de La Roqueta, a la recta d’entrada al poble. Des d’aquí es canalitzarà fins a un dipòsit elevat, amb la planta de tractament, i es constituirà la xarxa d’abastament en alta al llarg de la carretera.

 

L’alcalde, Oriol Serrà, s’ha felicitat per l’inici d’unes obres que s’han allargat en el temps per la dificultat tècnica i per la manca de finançament, però que finalment seran una realitat.

 

35 habitatges connectats

 

En aquesta primera fase, es donarà servei a uns 35 habitatges propers a la recta de Sant Miquel, tot i que cada veí haurà de cobrir la connexió de la carretera a casa seva. L’estructura estarà preparada per ampliar-la i anar arribant a altres punts, tenint en compte que Sant Miquel és un municipi molt disseminat. L’alcalde ha recordat que abans de tirar endavant l’obra s’ha parlat amb tots els veïns, i també serà així en cas que es decideixi continuar amb una segona fase, de moment sense calendari ni finançament, ja que s'haurà de veure si és viable.

 

Els treballs actuals estan pressupostats en 360.000 euros, amb la previsió que estiguin enllestits al maig. El 90% de la despesa del projecte d’abastament el cobriran entre l’ACA i la Diputació de Girona.

 

TAGS: abastament, aigua, Sant, Miquel

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

.

 

Programes

Programes que queden per emetre

De dilluns a divendres a les 10:00, a les 11:30 i a les 17:00

Dimarts a les 20 h i dijous de 12:30 a 13:30 (reposició)